R rahzan Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2012 8 0 36 Erzurum 18 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi rahzan #1 arkadaslar bn 20 yasındayım henuz yaklasık 2yıl once agır bı sıvılce sorunu yasadım ve suan yuzum cok kotu delık delık ve gercekten cok buyuk evlıyım suan hamıleyım neyapacagımı sasırmıs durumdayım ınanın kendıme olan özguvenım sıfır eskı gunlerımı arar oldum kendımı cok kotu hıssedıyorum makyajla bıle kapanmıyor kı kapansada ole dursam ole bıle fayda etmıyor hanmlar banayardımcı olun
arkadaslar bn 20 yasındayım henuz yaklasık 2yıl once agır bı sıvılce sorunu yasadım ve suan yuzum cok kotu delık delık ve gercekten cok buyuk evlıyım suan hamıleyım neyapacagımı sasırmıs durumdayım ınanın kendıme olan özguvenım sıfır eskı gunlerımı arar oldum kendımı cok kotu hıssedıyorum makyajla bıle kapanmıyor kı kapansada ole dursam ole bıle fayda etmıyor hanmlar banayardımcı olun
snowflake84 Guru Kayıtlı Üye 3 Nisan 2010 314 32 318 18 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi rahzan #2 canım aktarcılar odası başkanı ayhan ercana mail at. çok bilgili bi insan cevapta veriyor.internet sitesinde mail adresi var
canım aktarcılar odası başkanı ayhan ercana mail at. çok bilgili bi insan cevapta veriyor.internet sitesinde mail adresi var
mizdamiz Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2006 6.750 20 0 40 Ankara 18 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi rahzan #3 kızınmı olucak kız guzellıgı alırmıs yaaaaa ondan dedım
R rahzan Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2012 8 0 36 Erzurum 18 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi rahzan #4 oglum olcak bu ole bıse dglkı berbat bı haldeyım kendımle savasmaktan bıkmıs haldeyım
Zilanur Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2008 1.019 3 116 Almanya 20 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi rahzan #5 hayirli bayramlar;9 doktorun ile paylasdinmi bu durumu, doktorun cok bilgisi vardir bu konuda sana mutlaka yardimci olacakdir...
hayirli bayramlar;9 doktorun ile paylasdinmi bu durumu, doktorun cok bilgisi vardir bu konuda sana mutlaka yardimci olacakdir...