Yüzüne Gülen arkandan demediğini bırakmayan kaynana

scbc

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
766
228
103
4semelik evliyim maalesef altlı üstlü oturuyoruz kese bir eşim kredi ödediği için de taşınmayoruz kaynanam normalde yüzüme Güler öper falan severde çevremdekiler dikkatlı ol dedi öper sever ama Arkandanda konuşuyor dediler inanmadım taki duyana kadar bi insan nasıl bukadar kötü olabilir yüzüne geldiğim zamanda beni yalanlıo yeminler ediyor demedim konuşmadım diyor duymasam inancam böyle kaynanayla nasıl başa çıkıcam hiç bilmiyorum bir tane daha kaynım var onu ayırıcamm diyor beni nie ayırmıyosun ozman eşime dediğimde o işler öyle olmaz die hep geçiştiriyor

4semelik evliyim maalesef altlı üstlü oturuyoruz kese bir eşim kredi ödediği için de taşınmayoruz kaynanam normalde yüzüme Güler öper falan severde çevremdekiler dikkatlı ol dedi öper sever ama Arkandanda konuşuyor dediler inanmadım taki duyana kadar bi insan nasıl bukadar kötü olabilir yüzüne geldiğim zamanda beni yalanlıo yeminler ediyor demedim konuşmadım diyor duymasam inancam böyle kaynanayla nasıl başa çıkıcam hiç bilmiyorum bir tane daha kaynım var onu ayırıcamm diyor beni nie ayırmıyosun ozman eşime dediğimde o işler öyle olmaz die hep geçiştiriyor
Eşiniz anneci bu kadar basit...

Burada ki her üyenin arkasından birileri bir şey konuşuyordur. Senin olmadığın ortamda biri senin için ne demiş, ne yorum yapmış engelleyemezsin ki?
Önemli olan yüzüne konuşamaması, o sınırı çizmek.
Bu tarz şeyleri takarak kendine çekilmez hale getirirsin hayatını.

Bence KV niz sizden çekindiği için arkanızdan konuşuyor bırakın konuşsun hiç takılmayın bunun için yüz göz olmayın şunun yapabilirsiniz az iletişim kurarsınız. Atıyorum yemeğinizi yiyip çıkarsınız evinize. Zorunlu olmadıkça gitmezsiniz.

Laf vurun görüştüğünüzde dertlenin başkasını anlatın.

Benim bir arkadaşım var yüzümden güldü hep arkamdan kötü konuşmuş anne sence ne yapmalıyım dostluğumu bitirmeyi düşünüyorum sen bana akıl ver
De bakalım ne diyecek?

Ben bu durumlarda beni daha iyi tanisinlar diye bu tür benzetmelerle çok şey değiştirdim hayatımda.

İnsanlar empati kurabilmeli çoğu insanımız da bu duygu yok maalesef

ama olusturmak çok da zor değil. 🥰🥰🥰

Annesine babasına muhtaç kişilerle evlenmeseniz keşke.
Uzak duracaksınız, hergün gitmeyeceksiniz. Mümkün olan en kısa sürede uzak bir yere taşınmalısınız

Vallaha bence herkes herkesin arkasindan konusuyor. Bazen güya iyiligin icin, bazen de konusacak baska birsey olmadigindan. Eminim benim arkamdanda cok konusan var. Ama umrumda degil acikcasi. Insanlar bana karsi saygili olsun, kulagima birsey gelmesin yeter. Milletin agzi torba degil ki. Kayinvalidenize gelince özelinize fazla karistirmayin. Sadece havadan sudan konusun. Ve en önemlisi: bagimsizliginizi geri kazanin. Dünyada en önemli sey bu.

Iyy mıç mıç niye öpüyo ki sizi ben oraya takıldım 🤢 gereksiz samimiyet böyle bişey işte iğreti duruyo

Vallaha bence herkes herkesin arkasindan konusuyor. Bazen güya iyiligin icin, bazen de konusacak baska birsey olmadigindan. Eminim benim arkamdanda cok konusan var. Ama umrumda degil acikcasi. Insanlar bana karsi saygili olsun, kulagima birsey gelmesin yeter. Milletin agzi torba degil ki. Kayinvalidenize gelince özelinize fazla karistirmayin. Sadece havadan sudan konusun. Ve en önemlisi: bagimsizliginizi geri kazanin. Dünyada en önemli sey bu.
Öylede yüzüme gülüyor öpüyo sarılıyor arkamdan demediğini bırakmıyor bide süreklü yüzyüzzeyiz insanın zoruna gidiyor

Yeme içme bir olsa bile mesafe koyabilirsiniz az konuşun, az paylaşımda bulunun, yüz vermeyin
Başta alıştırmışım onu sanırım iyi niyetimle şimdi mesafe koysam neoldu diyip üstüme gelicek oğluna söyler

Ya 2020 yılındayız kese bir nedir allah aşkına 🙄
Herkes gelirini giderini düzenler eksik kalırsa ve aile destek verebilirse verir.
Aynı masada yemek yiyince bi market eksik yaptığınızda mı maddi durumunuz toplanıyor ?

Laf vurun görüştüğünüzde dertlenin başkasını anlatın.

Benim bir arkadaşım var yüzümden güldü hep arkamdan kötü konuşmuş anne sence ne yapmalıyım dostluğumu bitirmeyi düşünüyorum sen bana akıl ver
De bakalım ne diyecek?

Ben bu durumlarda beni daha iyi tanisinlar diye bu tür benzetmelerle çok şey değiştirdim hayatımda.

İnsanlar empati kurabilmeli çoğu insanımız da bu duygu yok maalesef

ama olusturmak çok da zor değil. 🥰🥰🥰
Daha önce yüzüne geldim o şekilde dersem laf vurduduğumu anlar

Ya 2020 yılındayız kese bir nedir allah aşkına 🙄
Herkes gelirini giderini düzenler eksik kalırsa ve aile destek verebilirse verir.
Aynı masada yemek yiyince bi market eksik yaptığınızda mı maddi durumunuz toplanıyor ?
İşte oğullarından ayrılamıyor

Back
X