yüzüne tüküreyim derken sanırım ben zararlı çıkıcam.kızlar yardım

rosens86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
445
0
26
Ankara
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...dim-bildigimi-bilmiyorben-napayim-kizlar.html

kızlar konumu biliyorsunuz.2haftaya kadar gelecekti güya 1ay hatta daha fazla geçti hala gelmedi.hep bi aksilik hep bi aksilik hani uyduruyodur diyceksiniz ama yok yani etrafından bi çok kişiyle görüştüğüm için sunduğu nedenler yalan değil ama ihmalkarlık var tabi.kızlar ne yapcam ben ya bi diyorum yetter bu kadar beklediğim tel.de kıyamet koparayım ama bide olurya hani bukadar zaman bekledim şurda biraz daha bekliyim de içimi rahatlatayım en azından diyorum ne dersiniz kızlar.çok az da görüürüyoruz zaten tel.de falanda

Onun yüzüne tükürmek icinmi yuzyuze görüşmek istiyorsun, yoksa arayı düzeltmekmi amacin? Bence tamamen bitirdiysen ki, ben öyle umuyorum, yani seni 2 kez aldatan birine ne kadar saygı ve güven duyarsın bilmiyorum,bence görüşmeye gitmeden telefonda bile bitirme.birak sana ulaşamasın hic bir sekilde. O senin onu bekliyceni biliyor anladığım kadarıyla ve bekletmeye devam ediyor.bosversene canim,erkeklere yüz vermiceksin fazla,bak bende verdim sonunda suclu ben oldum.hayatina bak, emin ol o seni cok ariycak.simdi kufur edip ağzına geleni sayarsan,pisman olmaz piskinlik yapar.ama susarsan bu ona cok koyar afedersin köpek gibi pisman olur.bide su üste çıkmaları yokmu insani deli eder yaaa ayy sinirlendim yine

Bir ay beklemen boşa gidecek canım ,nasıl sabredebiliyorsun sana şasırıyorum zaten,tiksindirici bir durum,yüzüne tükürsen yağmur yağıyo sanar o çocuk..Ayrıl gitsin madem uzatacak bir şey yok,çok da önemli biri sanki...

bosver ya niye icin icini yiyor ki beklerken? kendine niye " o gun" gelsin bi an once diye eziyet ediyorsun.
ya sessiz sedasiz git,facebooktan sil,telefonu falan degistir, ya da agir,kisa ve oz bi mesaj at ben susamam illa icimdekileri kusmak istiyorum dersen.
yarin geliyorum dese bile bulusma. zaten erteleye erteleye bi kalmis beyfendi:113:

amacım tabiki onu mahfederek hiç unutamayacağı şekilde bitirmek.ama bu gün geçtikçe imkansızlaşıyor kızlar.biz artık çok nadir görüşüyoruz.giderek diğerine alışıyor demekki.ee yani onu böle mutlu mesutmu bırakayım.nasıl koyarki gidişim?sessiz sedasız gitsemde bağırıp çağırıp gitsem de bu adama hiç birimi koymaz.ortada uzun yıllar var ama görüyorumki onun umrunda bile değilailesi çok devrede onların özelimizi bukadar bilmesini istemezdim ama hepsi beni çok seviyor ve kurtarmaya çalışıyor ilişkiyi ama onda tık yok.sanki aileisyle çıkıyorum.kızlar ben napayım söleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…