yüzünü görmeye hasret kaldım, ama bu onun umrunda değil..

simgeeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
165
0
46
İstanbul
öncelikle merhaba, 3 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım çok ilgisiz hep benden bişeyler bekliyor kendine gelince hiç birşey yok. sürekli mesajlaşıyoruz ve telefonda konuşmak arada sırada,buluşmak 3 ayda 1 kere falan nadir yani. hiç bir süpriz,heyecan hiç birşey yok resmen ilişkide ben erkek o kız oldu.ondan daha çok çabalıyorum ve ona yaranamıyorum hiç mutlu değiliz. gezip tozmuyoruz yok gibi sadece mesajda var. siz olsanız nasıl bişeyler yapıp onu düzeltirdiniz? çözüm ayrılmak mı ?

not:bu mesaj diye bahsettiğimde, anında cevaplar değil 1-2 saat sonra gelen geç mesajlar. ve mesaj atmasın diyede kaçıyor zaten.

3 ayda bir görüşüyorsunuz ve sen buna ilşki diyorsun .... ortada ilişki göremedim ben ... senin iteklemenle giden birşey ...

hiç durma terk et . bizden ne cevap bekliyorsunki durum ortada zaten

3 ayda bir keremi ((
arkadaşım sende peygamber sabrı var sanırım..ayrıl demek kolay bize, ama bütün zorlukları göze alıp o kütüğü yanlız bırak..

3 ayda bir mi? Başka şehirde misiniz? Ki olsanız bile başka şehirdeki çiftler bile özlüyor da 1 ay dolmadan imkanları sağlayıp görüşüyorlar. Ben sıradan bi'arkadaşımla bile daha çok görüşüyorum.

Mesaj atıyorsunuz 1-2 saat sonra cevap geliyormuş ne değer vermek var ne de özlem, bu şekildemiydi 3 yıl boyunca

Boşa kürek çekmek gibi bi'şey sizin bu ilişki:44:

Uzatmaları oynuyorsunuz artık buna bir dur demenin vakti geldi de, geçiyor bile. BENCE.

Sanal bir ilişki bu canım gerçekliği yok.
Hiç uzatıp vaktini harcama.

hayır bu kadar uzun sürede ilk defa buluşmadık ama hepte buluşan insanlar değiliz tabii.. çok farklı geçen yıl belkide hergün beraberdik bu yılın başlarında 2 haftada 1 kere sonra 1 buçuk ayda ve en son bu kadar uzun sürdü işte..tatlı bir sözü süprizleri hiç bi heyecan kalmadı

Ben olsam bişeyler yapıp onu düzeltmeye çalışmazdım çünkü, karşı tarafta en ufak bir ilgi ve alaka görmüyorum. Şutlardım ve yeni aşklara yelken açardım

3 ayda bir keremi ((
arkadaşım sende peygamber sabrı var sanırım..ayrıl demek kolay bize, ama bütün zorlukları göze alıp o kütüğü yanlız bırak..

dün akşam konuştum onunla bütün suçu bana atıyor,anlamıyor resmen soğuduysan,bitirnek istiyorsan saygı duyarım dedim bunu da istemiyor napıcam ben böyle ona kötü birşeyde yapmadım. aramıyorum,mesaj atmıyorum biraz merak eder gibi oldu.mesaj atmamayı 1 hafta gibi sürdürücem bakalım neler olucak hepiniz ayrıl demişsiniz tek çözüm bu mu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…