Cilt Bakımı Ürünleri yves rocher hakkinda deneyimi olan varmi ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Emine0007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
46
14
3
38
Cildimi genclestirmek ve temizlemek icin etkili bir urun ariyorum varmidir tavsiyeniz

Cildimi genclestirmek ve temizlemek icin etkili bir urun ariyorum varmidir tavsiyeniz
Ben de o markanın ürünlerini merak edip müşteri hizmetlerine mail göndermiştim numune istedim gönderdiler. Öyle deneyebilirsiniz.çünkü zaten pahalı bir marka, gidip çok para verip cildine uymayan ürün kullanma derim ben. Parfüm testerları bile vardı sağolsunlar :) şimdi kullanmıyorum ama farklı bir markanın ürününe başladım.

Ben de o markanın ürünlerini merak edip müşteri hizmetlerine mail göndermiştim numune istedim gönderdiler. Öyle deneyebilirsiniz.çünkü zaten pahalı bir marka, gidip çok para verip cildine uymayan ürün kullanma derim ben. Parfüm testerları bile vardı sağolsunlar :) şimdi kullanmıyorum ama farklı bir markanın ürününe başladım.
Bahsettigim sorunlara cozum olabilecek tavsiye edebileceginiz bir urun varmi

Bahsettigim sorunlara cozum olabilecek tavsiye edebileceginiz bir urun varmi
Benim yaşım 27 göz çevresi için bir ürün kullanıyorum kırışık olmaması için biraz daha iyi göründüğünü düşüyorum ilk zamanlara göre, genetik olarak göz çevrem o şekilde. Onun dışında aynı markanın nemlendiricisini kullanıyorum. Benim gittiğim güzellik merkezinde satıyor bayan bulgaristandan gittikçe bana getirdiği bir ürün. Satış sitelerinde bulamadım yabancı bir sitesi var bioten adı. Ama bir çok bioten çıkıyor. Size tek tavsiyem parabensiz ürün kullanın. Ayrıca ben watsonsta satılan pure beauty serisinin aydınlatıcı nemlendiricisi kullandım şuan toniğini kullanıyorum ondan da çok memnunum. Cildimde leke vs kalmadı o ürün sayesinde. Kırışık serisi de var hem uygun fiyat ve parabensiz. Araştırın derim.

Gençlik iksiri adlı kremini kullanıyorum ilk önceleri gayet iyiydi ama zamanla yüzümde kırmızılıklar oluşturmaya başladı. O nedenle bir daha asla yanından dahi geçmeyi düşünmediğim bir marka :(

sivilcelerin çıkmasına ve kırmızı lekelerin oluşmasına sebep veren marka bana iyi gelmedi

Back
X