• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yyardım

Eee ne olmus yani ??
Ben evli halimle herkese bakiyorum aratiyorum ne olmus yani?
Esim benden suphemi edecek , ki kaldiki asla ne telefonuma nede facebook a asla bakmamistir bugune kadar...
Birakin boyle sacma seyleri allah askina.

="aysuntnk, post: 36632407, member: 619629"]Bir kez arattıysa tesadüfen bakmış olabilir o yüzden üstelemeye gerek yok[/QUOTE]
Tesadufen bakamazki ama bizzat aratması lazm ole olsa aratmada cıkmaz

ya tamam aratabilir bi kez ona laf yok ama şu erkeklerinde bilmiyorum yalanından gına geldi artık
ulan bakıyosun madem açık açık söyle neyse, bilmiyorum ne demek face kendi kendine isim aratacak hali yok :KK12:

sadece bir kere aratmasının altında bit yeniği arayacak kadar evhamlıysanız hiç bir ilişkinizde mutlu olamazsınız arkadaşım. liseden tanıdığınız bir arkadaşınız aklınıza düştü diyelim, "dur yahu ne yapıyor bu çocuk" diye aratmaz mısınız? hatta insan yeri gelir eski sevgilisini bile merak eder, bu ille de aşkından öldüğü için baktığı anlamına gelmez (defalarca aynı profile girilmişse o başka) rahat olun lütfen. sizi sevmese sizinle birlikte olmaz.
Artmıs ama sorun ben aratmadm tanımıyorm ole birini diyor

darlayın sevgililerinizi/nişanlılarınızı darlayın aynen devam..:KK59:

sonra "vayy ben çok seviyordum da beni niye terk etti"

sen adamın beynini ele geçirmeye çalışırsan adamın koşarak uzaklaşması çok normal..:KK14:

geçen gün bir konu vardı eşi bir akrabasını aratmış da faceden kıyametler kopmuş oysaki sevgili hemcinsim de nişanlısını aratmış kocasından gizli..:KK69:

ah bu biz, valla bazen hiç çekilmiyoruz.. :KK59:

Yine bir facebook vakası...Akrabasıdır,arkadaşıdır yahu sana ne? Bir kızı aratmış da noluyor..İnanmak istemiyorum yazmış bir de! Görende adam seni aldatmış aldattığı kızla +18 fotoğraf çektirip facebook'ta paylaşmış sanacak.Allah sevgiline sabır versin.
Bunlarin yuzunden paranoyak oldum

Back
X