Z pore urununden memnun degilmisiniz bende alip kullanmak istiyorum amaKızlar son durumu söylüyorum ve maalesef güzel haber veremiycem. Ürün gözeneklerin görünümünü evet büyük ölçüde kapatıyor ama sadece kapatıyor yani dolduruyor. Bunu yüzümü iyice temizleyince fark ettim eski haline dönüyor sadece kullandıkça fayda sağlıyor ancak doldurduğu için daha beter gözenekler hava almamış oluyor. Ancak fondöten güzel görünsün diye onun altına kullanılabilir. O amaçla alacaksanız alın yoksa kalıcı bir etki maalesf yokAslında saflığıma geldi alırken. Anlamalıydım bu ürünün sıkılaştırma değilde doldurma yaptığını Satıcılara da uyuz oluyorum ben gözenek kapatıcı istemedim ki sıkılaştırıcı istedim bana bunu tavsiye etti. Kapatıcı istesem makyaj bazı istiyorum derdim değil mi ama! Şuan beyaz kille pirinç ununu karıştırıp maske yapıyorum haftada 2 kez yapacağım. Tamamen yok olmasalarda küçültmeye uğraşıyorum. Ancak, kızlar burdan yüzüyle ve özellikle siyah noktalarla çok oynayanlara sesleniyorum. Lütfen siyah noktalarla oynamayın çünkü daha beter geniş gözenek olarak size geri dönüyorlar. Bilinçli olsaydım ben ellemezdim. Ama insan dayanamıyor işte. Resmen savaş veriyoruz kızlar. Bakalım bu savaşta bir yol kat edebilcekmiyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?