Gormek icin cok dikkatli baktim acikcasi net sekilde evet asimetrik diyemem disaridan bir goz olarak. Gayet iyi gorunuyor bana kalirsa tekrar ameliyat olmaya degmeyecek bir asimetri var.
Yanlis anlamayin ama bence abartiyorsunuz. Doktorunuzu tanimam fakat yazinizi okudugumda cok kotu bir sey bekledim, sizin durumunuz gayet normal gozukuyor bana kalirsa anormal bir durum yok. Yuzumuz asimetrik dort dortluk beklememeliyiz cunku insan eli degiyor sonucta ama sizin durumunuzda 4 uzerinden 3.5 bence. Gayet iyi olmus. Keske benimde boyle bir derdim olsaydi inanin yerinizde olsam bakis acimi degistirirdim. Oyle kotu bir goruntu yok. Asimetriyi de cok zorladim gormek icin. Attiginiz fotografta minicik bir kusur gibi gozukuyor. Gercek hayatta nasil bilemem.. bana inanin bunun icin oyle ameliyat olmayi bir kenara
Meslegim geregi her sene check uplarimi yaptiriyorum, gozlerimde hicbir problem yok.Yerimde olmanızı yinede temenni etmiyorum. Nacizane göz doktoru öneririm size
Meslegim geregi her sene check uplarimi yaptiriyorum, gozlerimde hicbir problem yok.
Sizden daha kotu durumdayim bu arada ama sadece burun estetigi olarak... :)
Meslegim geregi her sene check uplarimi yaptiriyorum, gozlerimde hicbir problem yok.
Sizin daha kötü durumda olmanız benım durumumu hafifletmez. Her zaman daha iyiyi baz alarak devam ederim hayata dolayısıyla sadece estetik kaygıyla ameliyat olmuş egri yada kırık olmayan bir burnun deliklerini eşit yapmayı beceremiyorsa burda ciddi sorun var demektir ve özellikle bu konuda dikkat etmesine dikkat çekmişken. şehir degiştirip güzel umitlerle yola çıkıp günlerce işe gitmeyip iyileşmeye çalışıp üstüne para verip birde bakış açımı degiştirmeye çabalamak ahmaklık.Oldu olucak dikişleride ben atayım :))Meslegim geregi her sene check uplarimi yaptiriyorum, gozlerimde hicbir problem yok.
Bariz belli deliklerde fark var son durumun nedir başka doktora gittiniz miSizin daha kötü durumda olmanız benım durumumu hafifletmez. Her zaman daha iyiyi baz alarak devam ederim hayata dolayısıyla sadece estetik kaygıyla ameliyat olmuş egri yada kırık olmayan bir burnun deliklerini eşit yapmayı beceremiyorsa burda ciddi sorun var demektir ve özellikle bu konuda dikkat etmesine dikkat çekmişken. şehir degiştirip güzel umitlerle yola çıkıp günlerce işe gitmeyip iyileşmeye çalışıp üstüne para verip birde bakış açımı degiştirmeye çabalamak ahmaklık.Oldu olucak dikişleride ben atayım :))