Zafer tezel burun estetigi

kubrade

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2025
5
0
1
38
İlk opersayonu 2020 yılında oldum ameliyata girmeden burun deliklerinin eşit olmasına dikkat etmesini özellikle konuştuk fakat asimetri kaldı ve büyük bıraktı burnu sonrasında büyük oldugu konsunda hem fikir olduk ve revizyon gerçekleşti. Selçuklu hastanesi ameliyathanesinden odalarına yataklarına kadar eski ve yetersiz.ameliyathanenin kapısı yok düşünün 80lerden kalma yeşil örtüleri kullanıyorlar orada çalışan ekip bilgisiz.içerden çıkan hastalar önümüzden götürülüyordu.operasyona girmeden odada ziyaret edildim ayak üstü konuşuldu burun deşiklerini özellikle tekrar söyledim hallederiz kolay iş dendi sonrasında ne göreyim dahada kötü olmuş. Durumu konuşmak için aradım yazdım defalarca açılmadı.yetkili kişilere ulaştıgım için mecbur dönüş yaptı oda mesajla.durumu düzeltmesini istedim ist.dan gitmiştim.evinin hastaneye uzak oldugunu servisin olmadıgını gelemicegini zamanla düzelicegini söyledi.görsel atıcam normal bir doktor bu halde nasıl çıkarır hastayı anlıcaksınız.aylar geçti düzeltme talep ettim bunun bir çaresi çözümün olmadıgını benım burun yapımın asimetrik oldugunu takıntılı olmaman gerektigini söyledi.bunu düzeltemiycekse neden ameliyat oluyoruz anlamış değilim.nefes almada sorunlar yaşıyorum bazen eskiden daha iyiydi.bu asimetriyle hayatıma devam etmek zorunda bırakıldım.ha iyi tarafı şu yaptıgı diger burunlara bakıyorum kocaman hepsi. 0 estetik duruş ben yinede iyi kurtarmışım diyorum.hala bunu düzeltmenin yollarını arıyorum fakat 3.operasyonu hiçbir doktor desteklemiyor

Eklentiler

• edd18cdb-8ba1-4c84-bcb4-6704ccaccd20.webp
    edd18cdb-8ba1-4c84-bcb4-6704ccaccd20.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 83
Gormek icin cok dikkatli baktim acikcasi net sekilde evet asimetrik diyemem disaridan bir goz olarak. Gayet iyi gorunuyor bana kalirsa tekrar ameliyat olmaya degmeyecek bir asimetri var.
Yanlis anlamayin ama bence abartiyorsunuz. Doktorunuzu tanimam fakat yazinizi okudugumda cok kotu bir sey bekledim, sizin durumunuz gayet normal gozukuyor bana kalirsa anormal bir durum yok. Yuzumuz asimetrik dort dortluk beklememeliyiz cunku insan eli degiyor sonucta ama sizin durumunuzda 4 uzerinden 3.5 bence. Gayet iyi olmus. Keske benimde boyle bir derdim olsaydi inanin yerinizde olsam bakis acimi degistirirdim. Oyle kotu bir goruntu yok. Asimetriyi de cok zorladim gormek icin. Attiginiz fotografta minicik bir kusur gibi gozukuyor. Gercek hayatta nasil bilemem.. bana inanin bunun icin oyle ameliyat olmayi bir kenara birakin farkedilmiyor bile..

Gormek icin cok dikkatli baktim acikcasi net sekilde evet asimetrik diyemem disaridan bir goz olarak. Gayet iyi gorunuyor bana kalirsa tekrar ameliyat olmaya degmeyecek bir asimetri var.
Yanlis anlamayin ama bence abartiyorsunuz. Doktorunuzu tanimam fakat yazinizi okudugumda cok kotu bir sey bekledim, sizin durumunuz gayet normal gozukuyor bana kalirsa anormal bir durum yok. Yuzumuz asimetrik dort dortluk beklememeliyiz cunku insan eli degiyor sonucta ama sizin durumunuzda 4 uzerinden 3.5 bence. Gayet iyi olmus. Keske benimde boyle bir derdim olsaydi inanin yerinizde olsam bakis acimi degistirirdim. Oyle kotu bir goruntu yok. Asimetriyi de cok zorladim gormek icin. Attiginiz fotografta minicik bir kusur gibi gozukuyor. Gercek hayatta nasil bilemem.. bana inanin bunun icin oyle ameliyat olmayi bir kenara

Yerimde olmanızı yinede temenni etmiyorum. Nacizane göz doktoru öneririm size

Sizin daha kötü durumda olmanız benım durumumu hafifletmez. Her zaman daha iyiyi baz alarak devam ederim hayata dolayısıyla sadece estetik kaygıyla ameliyat olmuş egri yada kırık olmayan bir burnun deliklerini eşit yapmayı beceremiyorsa burda ciddi sorun var demektir ve özellikle bu konuda dikkat etmesine dikkat çekmişken. şehir degiştirip güzel umitlerle yola çıkıp günlerce işe gitmeyip iyileşmeye çalışıp üstüne para verip birde bakış açımı degiştirmeye çabalamak ahmaklık.Oldu olucak dikişleride ben atayım :))

Meslegim geregi her sene check uplarimi yaptiriyorum, gozlerimde hicbir problem yok.
Sizden daha kotu durumdayim bu arada ama sadece burun estetigi olarak... :)

Meslegim geregi her sene check uplarimi yaptiriyorum, gozlerimde hicbir problem yok.
Sizin daha kötü durumda olmanız benım durumumu hafifletmez. Her zaman daha iyiyi baz alarak devam ederim hayata dolayısıyla sadece estetik kaygıyla ameliyat olmuş egri yada kırık olmayan bir burnun deliklerini eşit yapmayı beceremiyorsa burda ciddi sorun var demektir ve özellikle bu konuda dikkat etmesine dikkat çekmişken. şehir degiştirip güzel umitlerle yola çıkıp günlerce işe gitmeyip iyileşmeye çalışıp üstüne para verip birde bakış açımı degiştirmeye çabalamak ahmaklık.Oldu olucak dikişleride ben atayım :))

Back
X