Zalimmmm

Kubrafaruk29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
33
23
3
5 senelik omrumu adadigim yaptigi her zulme ya hu buda gececek iftiralarina zulmune kendini hakli gorup beni yakmasina kimi zaman isyan edecek duruma getirmesine kimi zaman seccdelerde yalvarisim yada seytanin vesvesi ile olume gitmek isteyisim adam yine bi zulum ile gitti zalimlik ile gitti.. ALLAH ASKI ICIN NE OKUYA BILIYORSANIZ OKUYUN YALVARIYORUM BENIM GUCUM TAKATIM.KALMADI ARTIK BU IMTIHANI KALDIRAMIYORUM.. RABBIM ONA YASATTIKLARINI ANLAMASINI SAGLASIN

Allah'a havale edin.
Size bunca zararı dokunmuş birinden kurtulduğunuz için şükredin.

@Margarikotin konuyu yanlış yere açmış arkadaş

Yapip pisman olmasi.. yapip ofkesine vermem her yaptigini ofkesine anlik sinirine vermem .. allaha havale ediyorum ama olan bana oluyor benmi yalnis yere konuyu acmisim anlamadimki meggiee kusura bakma aklim basimda degil

Yapip pisman olmasi.. yapip ofkesine vermem her yaptigini ofkesine anlik sinirine vermem .. allaha havale ediyorum ama olan bana oluyor benmi yalnis yere konuyu acmisim anlamadimki meggiee kusura bakma aklim basimda degil
Konunuzu uygun başlığa taşıdım, derdinizi rahatça anlatabilirsiniz bu bölümde.

Tamam i iniz yanmis ama iftiraci hakaret eden adamada bedduamı bile cok gorurum. Kurban ederim sacimin teline be. Defolsun gitsin.

Gitsin defolsun.uzulmeni hak etmiyor yol ver gitsin donmesin.herkes tanimadigi birinin intikamini alir bunads illahi adalet denir.emin ol oda sana yaptigini ceker.sen onune bak o arkanda kalsin.

Adamın senin için dogru kişi olmadıgını yüzlerce kez görmüşsün. Ee ne bu ısrar niye iftirasına falan katlanıyorsun? Katlanma ayrıl

Kurtulduğun için sevinmelisin. Değerinden fazla değer verdiğin için kendini bişey zannetmiş.

Ben yirtdisinda yasiyorum o istanbulda ama istanbuldan burayi yonetiyor masaallah.. paranoya derecesinde kislanclik paranoya derecesinde suphe bende hep kendimi ispatlama derdinde yinee yenemedi suphelerini yinede inanamadi..universitemi biraktirdi sosyal hayatimdan herkezi kopartti neler neler

ee
sen bu adam için mi dövünüyosun?
seven insan destek olur köstek olmaz.
senin daha iyi olmanı ister, daha başarılı, daha güçlü ve daha mutlu.
o bir gün olmasa da senin rahat yaşamanı ister.
bu adam seni sevmiyor ki. boyunduruğu altına almaya çalışıyor.
neden okulunu bırakıp hayatından vazgeçtin?

Sadece hayataimdna vazgecsem iyi herseyden.. onceden guclu olan ben gururlu olan bi zavalliya cevirdi ne zaman nasil.bu duruma dustum bilmem.. bana ofkelendi etrafima saldirdi yine kabullendim.annemle kavga etti yine kabullendim.. kufurler yine kabullendim.. neden kabullendin diye sorma bilmiyorum hic bi cevabim yok.. makaj gunumun parcasaydi simdi kasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…