Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
senede 1 kez zam yapılıyor , %6 oranında. Ama tabi maaş + yemek + agi + prim le normal görünen, yani elime geçen toplam paranın aslında sadece devede kulak olan "maaş" kısmına gelince o zam, bi halta yaramıyo. Yarın maaş günü , zamlı almamız gerekiyor , bakalım ayın kaçına sarkacak....
Allahından bulasıca patronum geçen yıl Şubat ayında vermesi gereken maaşı Ağustos ayında verdi % 8 bir buçuk yıllık zam olmuş oldu yani. Şimdi de Ağustos aynıda yapacağını söylüyor. Bu adam bir de 1 Mayıslarda işçi hakkını savunmak için meydanlarda başı çekiyor rezil herif. Bir keresinde demiştim sen öyle meydanlara çıkıp işçi hakkı savunuyorsun savunmasına da senin işçilerin hakkını kim savunacak onu bilmiyorum işte diye anlamamazlıktan geldi ama anladığımı bal gibi biliyorum. Ohhh içimde kalmadı ya önemli olan o :)
Maaş yüzdesi aslında pek bir şey ifade etmez. 2000 tl alan adamla 7000 tl alan adama aynı oranda zam yapılmaz eğer tüm personele aynı oranda maaş yapılacak gibi bir kural yoksa ya da maaşlar birbirine yakın değilse.
bizimde şuan açıklanıyor tek tek ama tahminim yüzde % 7 falan. klasik bi laf ama amaan iş olsun da :))) doğalgaz elektiriği ne yapıcaz bilmem bu zamlarla