Zam yapmadılar

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.140
419
688
41
Kızlar 2 senedir bir hukuk bürosunda sekreterlik asistanlık yapıyorum ve bu ay zam ayımdı zam yapılmadı neden oluduğunu sordum işte .... hanımla konuşun ... hanıma gittim
oda .... beyle konuşmuşsunuz dedim bişey konuşmadık o zaman oturur beraber konuşuruz gelince dedi ben de tamam dedi akşam üstü ... bey geldi hatamı arıyorlar bir icra dosyası
oluştururken hata yaptım farketti işte niye dikkat etmiyosun zam istemeyi biliyosun dedi adam bana ya hiç bişey diyemedim misafiri geldi çok sinirliyim heran ağlayabilirim ne yapmalıyım
bunun üzerine ?

zaten zam isterken gelecek olan konuşmanın ağırda olabileceğini düşünerek gidiceksin.yada gurur yapıp işi bırakmayı inan bende istedim ama bu tür bir tepki almadım alsaydımda kıpırdayamazdım sorması ayıp ne kadar alıyorsunki banada %5 yaptılar.Allah bereket versin bunada şükür.hafta sonum yok ve çok rahatım ben o yüzden sesimi çıkaramıyorum

Son düzenleme:
zaten zam isterken gelecek olan konuşmanın ağırda olabileceğini düşünerek gidiceksin.yada gurur yapıp işi bırakmayı inan bende istedim ama bu tür bir tepki almadım alsaydımda kıpırdayamazdım sorması ayıp ne kadar alıyorsunki banada %5 yaptılar.Allah bereket versin bunada şükür.hafta sonum yok ve çok rahatım ben o yüzden sesimi çıkaramıyorum

benim hafta sonum yok ben 850 tl alıyorum canım

bahane aramış resmen
ne kadar gaddarlar ya
hem çok para da vermiyomuş ki
hiç düşünmüyolar insanların durumunu

istersen başka iş bak boş zamanlarında

Bir açığınızı yakalayarak size karşı koz kullanmışlar.
Çalışma ortamında nefret ettiğim insan türü.
Yaptıkları çok yanlış bir durum. Kesinlikle tasvip etmiyorum.
Sonuçta sizin hakkınız olan birşey %1 bile olsa yinede sizin hakkınız.
İmkanınız var ise başka Hukuk Bürolarına baksanız.
Eğer bir sakıncası yoksa şu anki maaşınız ne kadar?

tamam allah çok versin bunada şükürde. 2 senedir aynı yerde çalış fakat zam yapılmasın, bağri biraz yapılsaydı yani.
gerçekten çok azmış. senin hatanı arayabilirler, arasınlar. herkesin başına gelen şeyler. Sen normal ezik büzük durma.
çok ağır konuşmuş adam, fakat evet hata yapmışım fakat birdaha yapmamaya gayret gösteririrm dersen sorun yok.
inadını işi bırakma. kendini düşün. daha iyi biryer bulursan ozaman çık. şimdi çıkmanın bir alemi de yok zaten.

şimdi sakin ol. normal iş çıkışında çık. sorun yapma. bu konuyu tekrar konuşmak istediğini ADAMA belli et. kadına bile birşey söyleme.
Adamı biryerde görünce, sizinle yalnız konuşmak isterim de.
sonra konuş, işte burada gayet mutlu olduğunu, fakat maalesef şartlardan dolayı biraz az olduğunu ve bu sana yetmediğini falan dersin.
fakat 2 sene buradayım ve aslında daha uzun yıllar çalışmak isterim. biliyorsunuz güvenilir eleman bulmak zor ve beni 2 senedir az çok tanıyorsunuz de...

kendinide alçaltma ama tammamı hadı kolay gelsin.

Bir açığınızı yakalayarak size karşı koz kullanmışlar.
Çalışma ortamında nefret ettiğim insan türü.
Yaptıkları çok yanlış bir durum. Kesinlikle tasvip etmiyorum.
Sonuçta sizin hakkınız olan birşey %1 bile olsa yinede sizin hakkınız.
İmkanınız var ise başka Hukuk Bürolarına baksanız.
Eğer bir sakıncası yoksa şu anki maaşınız ne kadar?

birde küstahın önde gidenleri sinirimden ağlıyorum şuan 850 tl alıyorum şuan ama işimi çok seviyorum beni işimden soğutuyorlar.

adalet için çalışan insanların yaptığına bakın
bence de işini ayarlayıp ayrıl
bu devirde hakkını aramazsan senden iyisi yok:36:

Maaşın 2 yıllık çalışan için gerçekten azmış!
Gerçi hangi şehirdesin? bu da önemli.
Ama ben senin yerinde olsam başka alternatifler değerlendirirdim.

Hata yapmak zam istemeye ya da hakkini aramaya engel mi teskil ediyormus anlamadim ki.
O ukala beye sormak lazim bugune kadar hatasiz calisarak mi almis maasini.
Sinirlendim.size soyledigi o sozden sonra son bir kez daha konusun ama kesinlikle gecistirmeyin bu durumu.baktiniz yine tersliyor sizinle duzgun konusmasini rica edin kim olursa olsun sizinle bu sekilde konusamaz.

Back
X