• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman ayırıp okur musunuz mutsuzum :(

Neydiney

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
875
626
33
Arkadaşlar merhaba. Hayatım biraz çıkmazda. düzenli bir hayatım yok şu aralar malesef. KPSS'ye hazırlanıyorum ve hep evdeyim bu nedenle. Yeni bir ayrılık yaşadım evlenecektik terkedildim . Sanırım birazda bunun etkisi ile kötü hissediyorum. Doğru insanı bulamamaktan çok korkuyorum. Bir daha nerede karşıma çıkacak ki diyorum. Herkesten de elektirk alan biri değilimdir. Kafa yapımın fikirlerimin uyması lazım. Sanki böyle biri hiç çıkmayacak karşıma ve hep yalnız kalacağım hissi bu aralar sık sık yokluyor.Siz neler düşünüyorsunuz ,teşekkür ederim şimdiden

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle zaman ayırdığınız için teşşkr ederim. 26 yaşındayım ve evlenmek istiyorum fakat evlenemiyorum. Biliyorum çok geç bir yaş değil fakat düzenli bir hayatım yok şu aralar malesef. KPSS'ye hazırlanıyorum ve hep evdeyim bu nedenle. Yeni bir ayrılık yaşadım evlenecektik terkedildim :KK43: sanırım birazda bunun etkisi. Doğru insanı bulamamaktan çok korkuyorum. Bir daha nerede karşıma çıkacak ki diyorum. Herkesten de elektirk alan biri değilimdir. Kafa yapımın fikirlerimin uyması lazım. Sanki böyle biri hiç çıkmayacak karşıma ve hep yalnız kalacağım :KK43: Siz neler düşünüyorsunuz fikirleriniz benim için önemli teşekkür ederim.
O düşünceler hep olur çok kişide. O belirsizlik içinde saçma düşünebiliyor insan oğlu. Ama iş konusu da eş konusu da nasip kısmet. Açılacağı varsa açılıyor bütün kapılar bir anda. Kafaya takıp zorlamayla olmaz gayret dua kafi.

O düşünceler hep olur çok kişide. O belirsizlik içinde saçma düşünebiliyor insan oğlu. Ama iş konusu da eş konusu da nasip kısmet. Açılacağı varsa açılıyor bütün kapılar bir anda. Kafaya takıp zorlamayla olmaz gayret dua kafi.
Belkide haklısınız . Yeni ayrıldık belkide bundandır diyorum ama öyle aman aman bir ortamımda yok. Kendi halimde bir insanım nerden karşıma kim çıkıcak diyorum :( Bir de dediğim gibi herkese de ısınamam kolay kolay

Aceleye gerek yok yaşın küçük

Ben bundan 12 yıl kadar önce senin yaşında 6 yıllık sevgilim ile evlenirken herkes çok erken dedi

Evlenme yaşı artıyor

KPSS Çalış iş sahibi ol sana uygun birileri de çıkar karşına

Belkide haklısınız . Yeni ayrıldık belkide bundandır diyorum ama öyle aman aman bir ortamımda yok. Kendi halimde bir insanım nerden karşıma kim çıkıcak diyorum :KK43: Bir de dediğim gibi herkese de ısınamam kolay kolay
Valla canım dünyada tek değilsin ben de öyleyim nerden çıkacak ki nasıl olacak ki ay evlenecek miyim hep bu belirsizlikle mi yaşicam. Bu tür sorular inan gereksiz, işsizlikten hep :) işsizlik derken meşguliyetsizlik :) kafaya takmaya değmez bu işler bir anda oluyor genelde çıkacağı varsa çıkıyor bir yerden ısınıyorsun.

Valla canım dünyada tek değilsin ben de öyleyim nerden çıkacak ki nasıl olacak ki ay evlenecek miyim hep bu belirsizlikle mi yaşicam. Bu tür sorular inan gereksiz, işsizlikten hep :) işsizlik derken meşguliyetsizlik :) kafaya takmaya değmez bu işler bir anda oluyor genelde çıkacağı varsa çıkıyor bir yerden ısınıyorsun.
Haklısın canım :) aslında kpss çalışıyorum meşguliyetimde var ama işte bir korku da sarıyor çoğu kez. güzel insanlarla karşılalım inşallah :)

Nasip,kısmet ayni yastayiz bosaniyorum. Bekar olacam sonunda: ),acele etmeyin,sizi mutlu edecek çok mutlu olacağınız kişiyi çıkarır Allah karşınıza,Allah hayırlısını versin.

canım benimde kpss donemimde erkek arkadasim vardi kpss yi salladim simdi diyorumki keske kpss girseydimde bir isim olsaydi adam gibi erkek 25indede 30undada bulunur hersey kismet nasip vallaha simdi asgari ucretle magazada calisiyorm :)) ah ah bi erkek ugruna. bosver bitanem hersey zamanla olurr. hep guzel seyler dusun su akar yolunu bulur gonlunu rahat tut

Aceleye gerek yok yaşın küçük

Ben bundan 12 yıl kadar önce senin yaşında 6 yıllık sevgilim ile evlenirken herkes çok erken dedi

Evlenme yaşı artıyor

KPSS Çalış iş sahibi ol sana uygun birileri de çıkar karşına

evet zaten geç kaldım diye çok düşünmüyorum ama karşıma biri çıkmaz diye de korkuyorum seçiciyim biraz. Teşkkrler umrarım dediğiniz gibi olur :)

Haklısın canım :) aslında kpss çalışıyorum meşguliyetimde var ama işte bir korku da sarıyor çoğu kez. güzel insanlarla karşılalım inşallah :)
Şöyle söylim kpss çalışırken ben Allahım ne işim belli ne eşim belli hayatımın en büyük belirsizliğindeyim derdim. Hop kpss’den bir hafta önce şu anki eşimle tanıştım. Kpss’ye girdim atandım :) yaşadık gördük yani kapıların açılacağı anı bekle sabret gayret et :) bol şans hayat güzellikler getirsin sana.

Nasip,kısmet ayni yastayiz bosaniyorum. Bekar olacam sonunda: ),acele etmeyin,sizi mutlu edecek çok mutlu olacağınız kişiyi çıkarır Allah karşınıza,Allah hayırlısını versin.

Ne denir ki çok geçmiş olsun umarım çok güzel bir hayat kurarsınız kendinize. Hepimiz iyi insanlarla karşılaşalım. teşekkür ederim yorumunuz için

Şöyle söylim kpss çalışırken ben Allahım ne işim belli ne eşim belli hayatımın en büyük belirsizliğindeyim derdim. Hop kpss’den bir hafta önce şu anki eşimle tanıştım. Kpss’ye girdim atandım :) yaşadık gördük yani kapıların açılacağı anı bekle sabret gayret et :) bol şans hayat güzellikler getirsin sana.
ya ne tatlı bir tesadüf olmuş :) teşekkür ederim mutluluğunuz daim olsun :)

İnşallah hayırlı zamanda hayırlı biri çıkar karşınıza acele etmeyin.

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle zaman ayırdığınız için teşşkr ederim. 26 yaşındayım ve evlenmek istiyorum fakat evlenemiyorum. Biliyorum çok geç bir yaş değil fakat düzenli bir hayatım yok şu aralar malesef. KPSS'ye hazırlanıyorum ve hep evdeyim bu nedenle. Yeni bir ayrılık yaşadım evlenecektik terkedildim :KK43: sanırım birazda bunun etkisi. Doğru insanı bulamamaktan çok korkuyorum. Bir daha nerede karşıma çıkacak ki diyorum. Herkesten de elektirk alan biri değilimdir. Kafa yapımın fikirlerimin uyması lazım. Sanki böyle biri hiç çıkmayacak karşıma ve hep yalnız kalacağım :KK43: Siz neler düşünüyorsunuz fikirleriniz benim için önemli teşekkür ederim.
Canim hiç uzem kendini emin ol kader kapisi acildiginda fikirleri bile sana ters gelen bi insandan bile hoslanabilirisn hersey sabir Allah tez zamanda karsina sana deger verecek birisini cikartsin amin

canım benimde kpss donemimde erkek arkadasim vardi kpss yi salladim simdi diyorumki keske kpss girseydimde bir isim olsaydi adam gibi erkek 25indede 30undada bulunur hersey kismet nasip vallaha simdi asgari ucretle magazada calisiyorm :)) ah ah bi erkek ugruna. bosver bitanem hersey zamanla olurr. hep guzel seyler dusun su akar yolunu bulur gonlunu rahat tut

Hala şansınız varsa girin geç değil neden olmasın :) güzel dilekleriniz için teşekkürler umarım mutluluğunuz daim olur :)

Back
X