Zaman çok yavaş geçiyor benim için :(

Semese

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
199
0
26
- Yurtdışı
Ben dogum yapali iki hafta oldu burda yanliZim esın ve iste yeni bebeğim oldu o var ailemden uzak olmanın verdigi üzüntü çok onceden olduğu gibi buraya gelince düştüğüm boşlukta gitgide büyüdü Türkiye'de çalışan sosyal bı hayatı olan ben burda kocaman bı bosluktayim şimdi yorgun ve bitkinim esimin ailesiyle birlikte oturuyoruz ve malesef ilk günlerdeki büyü çok çabuk bozuldu onceden siz bilirsiniz siz nasıl isterseniz olan seyler şimdi yok herseye karışiyolar şimdi ise bebeğime ve ben buna katlanamiyorum bebeğimin çok az bı sesi çıksa hasta bu bebe hasta niye ağlatiyosunuz verin bana falan emzirmeme bile laf soyluyo ilk basta göğüs ucu problemi yasadık bebeğim zor tutuyodu ucunu bunu doladi ağzına ucu yokki ne emcek cocuk sütun yok doymuyo benim nası sutum olurdu ... Anlicaginiz lohusaligin bana vereceği yorgunluğa hazırdım ama bütün bunlarla birleşince umudum kayboluyo artık stresten sütümün etkilendiginide biliyorum ama yapılanları söylenenleri görmezden gelemiyorum daha okadar çok şey varki yapılan ne zaman biticek bilmiyorum herseyden soğudum sadece bebeğime yetmeye çalışıyorum kimseye icimi dokemiyorum aileme anlatsam üzülecekler esime anlatıyorum anlatıyorum sadece kocaman bı dünyada yanliZim o yuzden buraya yazmak istedim belki okuyan olur bilmiyorum

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama orada yaşamak zorunda mısınız?
yani farklı bir yere gtme şansınız kendi evinize belki yok mu??

keşke verebileceğim bir tavsiye olsaydı.. Allah yardımcın olsun diyebiliyorum sadece.. ne kadar zor olsa da takmamaya çalış, bebeğinle ilgilen sadece...

yeni doğum yapmış bi anneye, sütün az, bebek doymuyo demek bi savaş sebebi.. anlıorum seni... en baştan beri sölüorum ben.. eşinin ailesi ne kadar ii olursa olsun, aynı evde olmaz.. hanginizin kuralları geçerli olacak... bi eve 2 kraliçe fazla...ama olan olmuş cnm... sen kendi bildiğini yap bebeğinle ilgili... eşinle bi tatile çık mümkünse, annenlerin yanına git kal biraz kafa dağıt... o ortamdan uzaklaş geçici bi süre... kayınvalidenin sölediklerini de duyma, gerçekten takma kafana... he hee de, sen kendi bilidğini yap.. bebeğin büyüdükce, sende rahatlayacaksın..

kv le ayni evde yasamak zor, eminim simdiki lohusalikta dahada zorlaniyorsundur canim.

bence cözüm ya biraz o evden uzaklas bebisinle tadini cikar annenlere felan git, yada acik konus kv le..

Allah yardım etsın ne dıyelım

keşke verebileceğim bir tavsiye olsaydı.. Allah yardımcın olsun diyebiliyorum sadece.. ne kadar zor olsa da takmamaya çalış, bebeğinle ilgilen sadece...

Teşekkür ederim çok deniyorum ama elimden gelen bu gözyaşlarımı bebeğim hissetsin istemiyorum icime attikca hersey zorlasiyo

yeni doğum yapmış bi anneye, sütün az, bebek doymuyo demek bi savaş sebebi.. anlıorum seni... en baştan beri sölüorum ben.. eşinin ailesi ne kadar ii olursa olsun, aynı evde olmaz.. hanginizin kuralları geçerli olacak... bi eve 2 kraliçe fazla...ama olan olmuş cnm... sen kendi bildiğini yap bebeğinle ilgili... eşinle bi tatile çık mümkünse, annenlerin yanına git kal biraz kafa dağıt... o ortamdan uzaklaş geçici bi süre... kayınvalidenin sölediklerini de duyma, gerçekten takma kafana... he hee de, sen kendi bilidğini yap.. bebeğin büyüdükce, sende rahatlayacaksın..

Cevap bile vermiyorum cogu zaman 3 4 5 kez soyluyo bu seferde çileden çıkıyorum yaptıgım en büyük yanlış buraya gelmek ve bide birlikte oturmayı kabul etmek.. İns rahatliyacagim zaman fazla uzakta değildir teşekkürler desteginiz için

çok kızıyorum sorumsuz kocalara

biraz da kendisi yerine seni ve çocuğunu düşünse ya

şuan için yapacak birşey yok gibi

takmamaya görmezden gelmeye çalışacaksın

inşallah eşinde en kısa zamanda hatasını anlar

kv le ayni evde yasamak zor, eminim simdiki lohusalikta dahada zorlaniyorsundur canim.

bence cözüm ya biraz o evden uzaklas bebisinle tadini cikar annenlere felan git, yada acik konus kv le..

Annemlere gitmem imkansız şimdi onlar turkiyede ben yurtdışında.. Tsk ler desteginiz için ve okuduğunuz için

Annemlere gitmem imkansız şimdi onlar turkiyede ben yurtdışında.. Tsk ler desteginiz için ve okuduğunuz için

ah canimm bende yurt disindayim almanya, sen?

malesef genelde böyle oluyor. türkiyeden gelinler onlar acisindan "arkasiz" ve mecburen onlara bagli olduklari icin kullaniliyor.
Hicmi Allahtan korkmuyorlar, anlamiyorum.

bence esine hergün anliyana kadar söyle.. acaba orda dogma büyüme bi kiz kv le kalirmiymis, sinir oldum simdi...

çok kızıyorum sorumsuz kocalara

biraz da kendisi yerine seni ve çocuğunu düşünse ya

şuan için yapacak birşey yok gibi

takmamaya görmezden gelmeye çalışacaksın

inşallah eşinde en kısa zamanda hatasını anlar

Sabret ayrı ev olcak diyo ama sadece bu erkeklerin anlayışı bizimki gibi değil malesef benim canımı sıkan şey ona göre ne var bu kadar buyutcek olabiliyo bazen

Kaynanaların özelliğidir karışmak zaten:) Çok sevdiği oğlunun bir bebeği oluyor ve eşe bölünen ilgi tekrar bebeğe yönleniyor. Eşinin annesine birşey kalmıyor:) Akışına bırak, herşey düzelir. Lohusa depresyonuna kapılmamaya olumsuz düşüncelerden uzak durmaya çalışmalısın. Zaten bebeğe, yeni düzene alışmak oldukça zor; başka şeylerde eklenince insan umutsuzluğa düşüyor. Olumlu şeylerde var; sağlıklı bebeğin olmuş(bu en büyük nimettir bence), yabancı ülkede dil öğren, bebek büyüyünce kreşe verirsin çalışırsın, yıllık izinlerinde ailenin yanına gelirsin, başka eve çıkınca ailen gelip uzun süre kalabilir vs. Olumsuz yanları görme, gelecek için kaygılanma, umutlan sadece...İnan bana, kayınvalide anne gibi olmuyor, çoğu gelin bu durumu yaşıyor. Sende çoğunluktansın:)

ah canimm bende yurt disindayim almanya, sen?

malesef genelde böyle oluyor. türkiyeden gelinler onlar acisindan "arkasiz" ve mecburen onlara bagli olduklari icin kullaniliyor.
Hicmi Allahtan korkmuyorlar, anlamiyorum.

bence esine hergün anliyana kadar söyle.. acaba orda dogma büyüme bi kiz kv le kalirmiymis, sinir oldum simdi...[

/ kendi kızları bile dayanamiyo azarliyo anca ben öyle yapamıyorum bindikce biniyolar.. Fransa

Bence eşine söyle en azından 1 aylığına filan ailenin yanına git..hem sanada moral olur..toparlarsın kendini biraz..
Böyle bir imkanın yokmu ?

Ayrıca eşine söyle annesini uyarsın sana böyle davranmaması için..artık dayanamadığını ve bir gün çok kötü patlayacağını söyle..içine ata ata artık bütün bunları taşıyamadığını söyle..ailenin yanına tatile gitmek istediğini söyle..durumun gerçekten zor canım..ama eşin sana destek olmazsa , senin tek başına çözebileceğin bir sorun değil bu..

Kaynanaların özelliğidir karışmak zaten:) Çok sevdiği oğlunun bir bebeği oluyor ve eşe bölünen ilgi tekrar bebeğe yönleniyor. Eşinin annesine birşey kalmıyor:) Akışına bırak, herşey düzelir. Lohusa depresyonuna kapılmamaya olumsuz düşüncelerden uzak durmaya çalışmalısın. Zaten bebeğe, yeni düzene alışmak oldukça zor; başka şeylerde eklenince insan umutsuzluğa düşüyor. Olumlu şeylerde var; sağlıklı bebeğin olmuş(bu en büyük nimettir bence), yabancı ülkede dil öğren, bebek büyüyünce kreşe verirsin çalışırsın, yıllık izinlerinde ailenin yanına gelirsin, başka eve çıkınca ailen gelip uzun süre kalabilir vs. Olumsuz yanları görme, gelecek için kaygılanma, umutlan sadece...İnan bana, kayınvalide anne gibi olmuyor, çoğu gelin bu durumu yaşıyor. Sende çoğunluktansın:)

Teşekkürler gercekten desteginiz için umudum var çok şükür ama yinede giden ruhumdan gidiyo ve beni en çok üzen aslında bebeğim bundan etkileniyo ins güzel günler uzak değildir Allah sabır versin bunları yaşayan bütün insanlara

sabret ayrı ev olcak diyo ama sadece bu erkeklerin anlayışı bizimki gibi değil malesef benim canımı sıkan şey ona göre ne var bu kadar buyutcek olabiliyo bazen

eşin tabiyki umursamaz..ondan rahatı mı var..anasıda karısıda çocuğuda gözünün önünde..bütün sevdikleri yanında..

Ama kazın ayağı öyle değil işte..

Bence eşine söyle en azından 1 aylığına filan ailenin yanına git..hem sanada moral olur..toparlarsın kendini biraz..
Böyle bir imkanın yokmu ?

Ayrıca eşine söyle annesini uyarsın sana böyle davranmaması için..artık dayanamadığını ve bir gün çok kötü patlayacağını söyle..içine ata ata artık bütün bunları taşıyamadığını söyle..ailenin yanına tatile gitmek istediğini söyle..durumun gerçekten zor canım..ama eşin sana destek olmazsa , senin tek başına çözebileceğin bir sorun değil bu..

Annemin yanına gitmek istiyorum dedim imkansız dedi annesinin tavırlarını söyledim sessiz kaliyo cogu zaman haklı oldugumu onların herseye karıştığını biliyo Cvp veremiyo.. Biraz daha böyle giderse ve ev olmazsa kesin bı tavırla ben gidicem diyim ev çıkana kadarda yokum ben diyim diyorum çok denedim bunu yapmayı ama Osaka'nda cocuğu bırak git derse die devamını getiremedim

SENİN YERİNE KOYUYORUMDA KENDİMİ, ÇOK ZOR ..KATLANILMASI ÇOK ZORDUR EMİNİM..

tek yapman gereken ayrı eve çıkmak...eşin bunu yapamıyorsa ozaman ailesine karşı senin savunsun,seni ezdirmesin haklarını korusun..

bunuda yapamıyorsa

tek bişey kalıyor geriye..ama yurt dışındasın ve bebeğin var..girişler çıkışlar nasıl oluyor hiçbir fikrim yok..

Back
X