- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
canim esinin basinin etini ye gerekirse, arkasina dussun ev bulun bir an once...yazik kiz aileleri guveniyorlar saniyorlarki kizlari cok rahat edecek maddi manevi, adi cikmis iste yurt disi diye..gonderiyorlar halbuki neler cekiyor gelinler...esin umursamiyorsa bu is zor guzelim daha yillarca cekersin sen bu eziyeti benden soylemesi...once esine istedigini yaptiracaksin..keske ayri evin olmadan evlenmeseydin...ama olan olmus artik..
bana kalirsada ananin yanina git en azindan lohusaligin cikana kadar...2-3 haftaligina..ama sen gidersen kaynananin hizmetini kim gorecek degil mi
esin imkansiz diye neden kestirip atiyor, ruh sagliginin tehlikede oldugunu anlat...bi bilet ne kadar ki imkansiz olsun..esin calisiyorsa ev kirasi derdiniz vs de yoktur..dolayisiyla maddi olarak mumkun olacagini dusunuyorum, ama esinin bencilligi ve seni umursamamasi gibi geldi bana...
bana kalirsada ananin yanina git en azindan lohusaligin cikana kadar...2-3 haftaligina..ama sen gidersen kaynananin hizmetini kim gorecek degil mi