zaman gecmıyor dıyen hamişler

cerencagan

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
213
4
316
İstanbul
merhaba 25 haftalık hamıleyım ve zaman sanki gecmıyor benım gıbı olupda zamanı beraberce dertleserek ve guzelıkler paylaşarak
gecırmek ısteyen arkadaslar gelın zaman daha hızlı aksın

bu zaman ne zaman geçecek acaba hiç geçmiyorki arkadaş... bi de çalışıyorum oyalancak bişeylerim var çalışmasam vay halime hepten duracak zaman....:49:

Senin yine iyimis normalmi sezeryanmi dusunuyosun

sezaryen canım. daha muayene olmadm ama yapamicam sanki normali.çünkü bi düşüğüm var ve onun sancısı beni mahvetmişti, birde bekarken kistlerim çoktu her ay regl dönemim kabustu resmen.daha rdgl olmadan iğne yaptırıyodum sancıdan önce.. bakalim hayirlisi

sezaryen canım. daha muayene olmadm ama yapamicam sanki normali.çünkü bi düşüğüm var ve onun sancısı beni mahvetmişti, birde bekarken kistlerim çoktu her ay regl dönemim kabustu resmen.daha rdgl olmadan iğne yaptırıyodum sancıdan önce.. bakalim hayirlisi

Kendini nasil hisediyorsan nasil iyi olucaksan onu yap ilk bebis sanirim hadi saglikla gelsin

Kizlar bebislerin esyalarini hazirladinizmi onumuzdeki hafta yavas yavas yikayip utu yapayim diyorum ama
valla benim 45 gunum kaldi ben hala hazilamadim hersey hazir ama yikayip utulenecek canta yapilacak sanki.hazirlaram hemen doguracam gibi geliyo birde sinavim var ona calisiyorum birde bunlar yetmezmis gibi surekli uykum geliyo yatmak istiyorum hic bisey yapmak istemiyorum yeni hamileymisim gibii

valla benim 45 gunum kaldi ben hala hazilamadim hersey hazir ama yikayip utulenecek canta yapilacak sanki.hazirlaram hemen doguracam gibi geliyo birde sinavim var ona calisiyorum birde bunlar yetmezmis gibi surekli uykum geliyo yatmak istiyorum hic bisey yapmak istemiyorum yeni hamileymisim gibii

Valla aynen uykum var benimde surekli en fazla 30 dak uyuyamiyorum dondur

Back
X