Zaman geçmiyorrr...

fadiming

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
1.621
1.323
133
40
Kızlar sizin için nasıl ilerliyor süreç?benim için geçmiyor sanki.daha kaç hafta var bebişime kavuşmak istiyorum bir an önce

canım aynı sekilde sonlara yaklastıkca zaman gecmek bilmiyor..benim dogumum sezeryan olacagı için son 14 gün kaldı geri geri saymaya basladım...biran önce olsun bitsin istiyorum ve ilk bebek oldugu için heyecan daha da fazla...

benim de hiç geçmiyor bi türlü, hamileliğin tadını çıkarayım falan diyorum ama zorlanmaya başladım artık daha çokk var

Zaman durdu sanki çok canım sıkılıyor artık nasıl geçicek bu 10 hafta offffff:))). İnternette her tûrlû yazıyı okuyorum can sıkıntısından ne yapsakkkkk pûffffff ((((

Aslinda gunler cok hizli geciyor benim icin,islerim bitene kadar esim geliyo,ki zaten 2 yasinda kizim var onunla ilgilenmekten falanda hizli geciyo,AMA Ben I kadar cok skildim ki anlatamam Bebegim fazla asagida ve oturup kalkmak o kadar zor ki bir an once dogsun kucaguma alayim,onada kizim gibi asik olayim gordugum anda istiyorum..
8 haftam kaldi sabirr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…