Zaman istedi kabul etmedim. Doğru mu yaptım?

matahari_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
1.432
11
318
40
İstanbul
Erkek arkadaşımla sadece 7 aydır birlikteydik ama gerçekten çok güzel bir ilişkimiz vardı. Ruh eşi gibiydik başlarda. Ancak son 1 aydır çok fazla tartışıyorduk. Ortada büyük bir sorun yoktu ama çok küçük şeyler büyüyüp bizi yıpratıyordu. Aslında iki taraf da hatalıydı. 10 gün önce zaman istedi, ben de kafasını toplaması için bu zamanı verdim ona. Bugün görüşmek istedi, oturduk biraz sorunları konuştuk sonra ayrılmak ve beni kaybetmek istemediğini bu yüzden kopmamak adına tekrar görüşmeye çağırdığını söyledi. Ancak henüz eskisi gibi olmaya ilişkiye devam etmeye güç bulamıyormuş. Biraz daha zaman istediğini ama beni kaybetmek de istemediğini söyledi. Geçen 10 gün ve belirsizlik bana çok zor gelmişti. Ben de düzeleceğine inandığımı ama tekrar zaman veremeyeceğimi söyledim. Israrcı oldu tekrar tekrar zaman istedi, kabul etmedim. Ayrıldım. Sonuçta ben çaba harcamaya hazırken onun hazır olmaması benden soğumuş olması kırdı beni. Şu an kaldığımız yerden devam edersek yine aynı sorunlar olacağını söyledi ama bitirmek de istemiyormuş. Başka biri olmadığından da eminim. (Hiçbir zaman %100 emin olamasanız da bilirsiniz işte bir şekilde.) Daha fazla belirsizliğe katlanamazdım. Belirsiz bir süre onun duygularının canlanmasını bekleyemezdim. Bunu ona da söyledim ve o istemese de bitirmek zorunda kaldım ama beni yarı yolda bırakan aslında o oldu.Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Doğru mu yaptım? Herşey buraya mı kadarmış? Pişman değilim ama çok canım yanıyor elimde değil.

Şahsi fikrim doğru olanı yapmışsınız.zaten bir süre sonra o isteyecekti ayrılmayı,muhtemel ilgisini çeken başkası vardır,üzgünüm ama bu genelde böyle yansıyor ilişkiye.

Amaaaan senı bu kadar basıte alan adaam ıcın nıye uzulecekmıssın ck uzgunum ama bunu sylemek zrundayım bence aklında baska bırısı var bu yızden bu kadar kavga edyrsunuz bırde aklınca senı yedekte tutacak kalmak ısteyende gıtmek ısteyende bı sekılde bır ylunu bulur ama senınkı ne sıs yansın ne kebab der gıbı ben baska bı anlam veremedım sacma laflarına... Hem dedıgın gıbı baskası olmasa bıle mıy mıy bu adamla hayat gecmez 7 ayda zaman ıstemıs ıkerde evlendıgınızde ne dıyecek gıt anana azcık bana zaman ve mı dıyecek sacmalık

Bence de doğru olanı yapmışsın canım. zaten zaman verseydinde araya bu kadar zaman girdikten sonra sende oda soğuycaktınız bence. en sağlıklısı ayrılmanızmış gibi geldi banada

Doğru olanı yapmışsın. Zaman istemeler çoğunlukla hüsranla sonuçlanıyor. Hayır eski gücü senle görüşmeyerek mi toplayacakmış? Ben de bunu anlamıyorum. Aksine görüşerek,konuşarak,paylaşarak eskisi gibi olunur. Bu sadece aslında yapmak istediği şeyi gizlemek için bir bahane bence. Ve evet, bu durumlarda genelde "sen zaten garantisin ,du ben ilgimi çeken başka birinde şansımı bir deneyim 'dir . yoksa gerçekten kaybetmekten korkan, seven bir erkek o kadar zaman ayrı kalmayı,görüşmemeyi istemez . Bence..

Senden uzakta sana olan duyguları nasıl canlanacakmis ? İyi yapmışsın. Arayı sıcak tutmaya bakacağı yere ilişkiyi vadeli borç ödemeye çevirmiş.

ilişkideki sorunları çözmenin yolu birlikte olup çözüm aramaktır. ayrı durup uzaktan bakmak değil. gözden ırak gönülden ırak. o kafasında bitirmiş de aşama aşama yol katediyor.
siz doğru olanı yapmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…