- Konu Sahibi psikopatinkarisi
Tanımı doğru mu koydum bilmiyorum ... Demek istediğim , bi konuşma anında , film izlerken , yürürken vs ... Aradaki bir kaç saniyeyi hatırlamayan var mı ? Yani şöyle düşünün , biriyle sohbet ediyorsunuz ama sizin en son duyduğunuz cümleden sonra bir kaç cümle geçmiş farkında değilsiniz hatırlamıyorsunuz ... Ya da markete gidiyorsunuz evden yeni çıktığınız anda kalmış aklınız markete vardığınızda nasıl geldiğinizi hatırlamıyorsunuz ... Sizin için an evden çıktığınızda kaldı markete vardığınız aradaki zaman kayıp ... Ya da arabada giderken önde sorunlu bir sürücü var eşiniz çekil önümden diye söyleniyor ve bir bakıyorsunuz öndeki araç yok ... Araca noldu dediğinizde eşiniz onu bir kaç dakika önce geçtiğini söylüyor ... Oysaki sizin için eşinizin söylendiği anla aracın kaybolma anı arasında zaman geçmedi hemen ard arda oldu ... Aradaki zaman kayıp ... Kısa süreler ...
Tam anlatamadım ... Anlatılmıyor ki ... Saçma sapan bir şey ... Sadece merak ettim böyle bir şeyi tecrübe etmiş olan var mı ?...
Tam anlatamadım ... Anlatılmıyor ki ... Saçma sapan bir şey ... Sadece merak ettim böyle bir şeyi tecrübe etmiş olan var mı ?...