- 20 Şubat 2018
- 44
- 32
- 3
- 37
- Konu Sahibi Nevbahar30
Kızlar bi kaç Aydır şöyle bir durum oluyor bende , misal bi yerde oturuyorum birden bire ortam ve zamandan sıyrılıyor gibi oluyorum, benliğimi yitirecek aklımı kaybedeceğim diye korkuyorum ..etraftaki herşey saçma geliyor, kalp atışım hızlanıyor, göğsüme bir ağırlık çöküyor sanki bayılıyormuşum yada bayılırım diye hemen bulunduğum ortamı terk ediyorum, tüm bu yaşadığım semptomlar 25-30 saniyede oluyor be yükseliyor hızla bu duygu ve hisler, vücudumda hissetmesem belki üzerinde durmam ve unuturum ama vücudumda çok fazla hissettiğim için duyguları besliyor daha da güçlendiriyor. Vücudumda olanlar, kalp atış hızı artıyor, sol kolumda uyuşma göğsümde ağırlık, nefes alamama, baş dönmesi, ölüyorum hissi ile doruğa ulaşıyorum.Acile bi kaç kez gittim kalp atılım yüksek çıkıyor evet ama herşey normal onun dışında.
İlaç kullanmak istemiyorum psikiyatri ye gitsem biliyorum hemen ilaç yazılacak . Kullanmak istememe sebebime gelince psikiyatrik ilaçlarda asla kesin iyileşme olmuyor ne yazık ki yine iş beyinde bitire geliyor ..beyinde bitmeyen hastalık yine nüksedebiliyor tedaviden sonra.
Ben terapi ile yada değişik beyin hipnozu olur ne bileyim daha alternatif tedavilerle tedavi olup bitirmek istiyorum bu durumu.
Yaşarken çok kötü dayanılmaz oluyor yarın önürgün işe girdiğimde düşünsenize dersten mi çıkacağım .kimse almaz beni işe uzun süre çalışmak istemez en azından söylemesem bile.
Yaşadığım seyleri yaşayan var mu hangi tedavi ler uygulandı geçti mi ve neden oluyor??
Şimdiden teşekkürler
İlaç kullanmak istemiyorum psikiyatri ye gitsem biliyorum hemen ilaç yazılacak . Kullanmak istememe sebebime gelince psikiyatrik ilaçlarda asla kesin iyileşme olmuyor ne yazık ki yine iş beyinde bitire geliyor ..beyinde bitmeyen hastalık yine nüksedebiliyor tedaviden sonra.
Ben terapi ile yada değişik beyin hipnozu olur ne bileyim daha alternatif tedavilerle tedavi olup bitirmek istiyorum bu durumu.
Yaşarken çok kötü dayanılmaz oluyor yarın önürgün işe girdiğimde düşünsenize dersten mi çıkacağım .kimse almaz beni işe uzun süre çalışmak istemez en azından söylemesem bile.
Yaşadığım seyleri yaşayan var mu hangi tedavi ler uygulandı geçti mi ve neden oluyor??
Şimdiden teşekkürler