• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman mekan kayıyor

Nevbahar30

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2018
44
32
3
37
Kızlar bi kaç Aydır şöyle bir durum oluyor bende , misal bi yerde oturuyorum birden bire ortam ve zamandan sıyrılıyor gibi oluyorum, benliğimi yitirecek aklımı kaybedeceğim diye korkuyorum ..etraftaki herşey saçma geliyor, kalp atışım hızlanıyor, göğsüme bir ağırlık çöküyor sanki bayılıyormuşum yada bayılırım diye hemen bulunduğum ortamı terk ediyorum, tüm bu yaşadığım semptomlar 25-30 saniyede oluyor be yükseliyor hızla bu duygu ve hisler, vücudumda hissetmesem belki üzerinde durmam ve unuturum ama vücudumda çok fazla hissettiğim için duyguları besliyor daha da güçlendiriyor. Vücudumda olanlar, kalp atış hızı artıyor, sol kolumda uyuşma göğsümde ağırlık, nefes alamama, baş dönmesi, ölüyorum hissi ile doruğa ulaşıyorum.Acile bi kaç kez gittim kalp atılım yüksek çıkıyor evet ama herşey normal onun dışında.
İlaç kullanmak istemiyorum psikiyatri ye gitsem biliyorum hemen ilaç yazılacak . Kullanmak istememe sebebime gelince psikiyatrik ilaçlarda asla kesin iyileşme olmuyor ne yazık ki yine iş beyinde bitire geliyor ..beyinde bitmeyen hastalık yine nüksedebiliyor tedaviden sonra.
Ben terapi ile yada değişik beyin hipnozu olur ne bileyim daha alternatif tedavilerle tedavi olup bitirmek istiyorum bu durumu.
Yaşarken çok kötü dayanılmaz oluyor yarın önürgün işe girdiğimde düşünsenize dersten mi çıkacağım .kimse almaz beni işe uzun süre çalışmak istemez en azından söylemesem bile.
Yaşadığım seyleri yaşayan var mu hangi tedavi ler uygulandı geçti mi ve neden oluyor??
Şimdiden teşekkürler

Daha ne kadar ağırlaşacak ya :KK43:(Evet tedavi olmayı istiyorum zaten de ilaçsız olursa daha iyi olur..
Evden cikamama surekli aglama kotu birsey olacak hissi
Ya ada batar diye adaya gitmeye korkmuslugum var benim
Ama buna o kadr inaniyorsunki hic sacma gelmiyor o an
Ilacsiz cok zor terapi cok onemli

Panik atak. Tedavi olmaniz lazim,durumunuza ancak uzman karar verebilir ona gore ilac verir veya vermez. Sadece terapinin yetmedigi durumlar da var maalesef. Gecmis olsun

Panik atak. Tedavi olmaniz lazim,durumunuza ancak uzman karar verebilir ona gore ilac verir veya vermez. Sadece terapinin yetmedigi durumlar da var maalesef. Gecmis olsun
Çok saolun ay o kadar kötü bir hastalık ki ..yarın doktora gidiyorum inşallah daha da ağırlaşmaz

yabancılaşmayla başlayıp panik atakla devam eden bozukluk türünü anımsattı yazdıklarınız,ibrahim bilgen olması lazım youtube de videoları var bol bol izleyin isterseniz ,takviye olur.

Siz bir sağlık kuruluşuna başvurun bu yaşadıklarıniz nörolojik bir sorunun belirtileri de olabilir, psikolojik bir sorundan da kaynaklanabilir.İhmal etmeyin ama

ben onun bir üstünü yaşayarak depresyona kadar ilerledim maalesef.
ve psikiyatriye gittim. verdiği ilaçlar ben de başka hastalıklara neden oldu. mecbur bıraktım. sonra kendi kendimi tedavi ettim. bana iyi gelen insanları sık sık aradım. annem, kardeşim gibi. saatlerce ağladım telde. sonra banyonun bana iyi geldiğini keşfettim. sabah akşam ördek gibi su da geçirdim :D
neyse sonra temiz havanın iyi geldiğini fark ettim. sevdiği sayfaları sık sık takip ettim. oğlumla aktiviteler yapmaya başladım. çok şükür baya yol kat ettim. kp de aynı sıkıntıları yaşıyor. ilaçlar almasına rağmen her gece acilde. çünkü kendini motive etmediği için.
sen de hastalık ilerlemeden kendine uğraşlar bul lütfen. çünkü ilerledikçe zor oluyor.

yabancılaşmayla başlayıp panik atakla devam eden bozukluk türünü anımsattı yazdıklarınız,ibrahim bilgen olması lazım youtube de videoları var bol bol izleyin isterseniz ,takviye olur.
Tmm hemen izleyeceğim çok teşekkür ederim
ben onun bir üstünü yaşayarak depresyona kadar ilerledim maalesef.
ve psikiyatriye gittim. verdiği ilaçlar ben de başka hastalıklara neden oldu. mecbur bıraktım. sonra kendi kendimi tedavi ettim. bana iyi gelen insanları sık sık aradım. annem, kardeşim gibi. saatlerce ağladım telde. sonra banyonun bana iyi geldiğini keşfettim. sabah akşam ördek gibi su da geçirdim :KK70:
neyse sonra temiz havanın iyi geldiğini fark ettim. sevdiği sayfaları sık sık takip ettim. oğlumla aktiviteler yapmaya başladım. çok şükür baya yol kat ettim. kp de aynı sıkıntıları yaşıyor. ilaçlar almasına rağmen her gece acilde. çünkü kendini motive etmediği için.
sen de hastalık ilerlemeden kendine uğraşlar bul lütfen. çünkü ilerledikçe zor oluyor.
Yasamayan bilemiyor psikolojik deyip geçiyor gerçekten her gün ölüp ölüp diriliyorum atlatmanıza sevindim bende hobilerimle ilgileniyorum ama kalabalıkta duramıyorum tetikliyor.düşüncelerim beni hep o kaçınılmaz sona götürüyor..

Anlattiklarinizin birebir aynısı iki ay boyunca bende oldu önemsemedim. Sonra Birgün AVM de birden bayilmisim. Ambulansla hastaneye götürmüşler. Bir sürü doktora gittim her bölüme gittim hiçbir şey çıkmadı en sonunda psikiyatriste gittim bunun panik bozukluğu olduğunu söyledi ve hafif bir ilaç yazdı. İlacı kullanmaya başlayalı henüz bir hafta oldu etkisi üç hafta da başlarmis. Birde bende bu durum daha çok kalabalık ortamda oluyor. Allah şifa versin hepimize.

Tmm hemen izleyeceğim çok teşekkür ederim

Yasamayan bilemiyor psikolojik deyip geçiyor gerçekten her gün ölüp ölüp diriliyorum atlatmanıza sevindim bende hobilerimle ilgileniyorum ama kalabalıkta duramıyorum tetikliyor.düşüncelerim beni hep o kaçınılmaz sona götürüyor..

beni de yalnızlık tetikliyor. kesinlikle yaşamayan anlamıyor. ama artık eşim yüzüme bakıyor ve atağın mı geldi diye fark ediyor. ben yalnız kalmamaya çalışıyorum. sen de yalnız kal atak geldiğinde ama çok da yalnızlığa alıştırma kendini. bu defa da dışarı çıkma fobisine dönmesin. inş tez vakitte normal hayata döneriz.

Anlattiklarinizin birebir aynısı iki ay boyunca bende oldu önemsemedim. Sonra Birgün AVM de birden bayilmisim. Ambulansla hastaneye götürmüşler. Bir sürü doktora gittim her bölüme gittim hiçbir şey çıkmadı en sonunda psikiyatriste gittim bunun panik bozukluğu olduğunu söyledi ve hafif bir ilaç yazdı. İlacı kullanmaya başlayalı henüz bir hafta oldu etkisi üç hafta da başlarmis. Birde bende bu durum daha çok kalabalık ortamda oluyor. Allah şifa versin hepimize.
Ya Allah şifa versin canımsanafa.işte benim de korkum bayılır mıyım oluyor.cünkü cok şiddetli bi sarsıntıya giriyor vücudum içten beyinen, bunu kelimeyle anlatamıyorum aynen ..bende de kalabalıkta oluyor özellikle toplu taşımada kriz geçirecek gibi oluyorum çok dolu olduğunda otobüs bi kaç durak sonra inip tekrar otobüs bekliyorum şaka gibi,,yasam enerjim bitti, gün içinde acaba atak gelir mi yine diyorum istemsiz..çok önemli bi yere gitsem içim içimi yiyor sürekli nevbahhar çok iyisin birşeyin YOk doktora da gittin hiç birşeyin çıkmadı çok çok iyisin diye kendimi sürekli motive ediyorum.çnkü ödüm kopuyor şurada bi atak gelir diye.
Yapamadıklarım , uzun yola çıkmak, çok kalabalık çok gürültülü yere girmek.. yapamadığım falan ziyade yaparken içten kriz geçirip sürekli kendime telkin ettiğim durumlar..sürekli tuvalet e gidip boynuma yüzüme su çarpıp geliyorum.telefonu elime alıyorum bişeye bakıp bırakıyorum.olmuyor olmuyor.. çok çok zor

Back
X