zaman monotonluk getirip tutkuyu götürüyor mu ...! götürmesin :(

pureblue

Kavanoz dipli dünya...!
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
1.392
32
683
selam kızlar... ben 9 aylık bi sevgililiğin ardından nişanlandım ve 5 aydır da nişanlıyım... çok seviyorum onu. doğru kişi olduğundan en ufak şüphem olmadı. benim gönlümü kırmamaya çalışan, sesimdeki en ufak düşüklüğün sebebini bulmadan konuyu kapatmayan bi nişanlım var. ancak bazı konularda canımı sıkan şeyler var. bunlar belki olması gereken herkesin yaşadığı normal süreç ama yine de paylaşmak istedim.. benm nişanlım sevgisini çok güzel dile getirirdi geçen yıl da askerdeyken de hep hissettirdi özel olduğumu beni çok sevdiğini vs. şu an hakkride öğretmen ben karadenizdeym aramızda baya bi uzaklık var. kavuşmayı bekliyoruz falan sıkıntılı bi dönemdeyiz aslında. askerlik bitti böyle ayrıldık birbirimzden. özlem dolu geçiyo günlerimiz. tel msn ööyle özlem gideriyoruz. sorun şu ki eskisi gibi benim gönlümü okşayan sözler duyamıyorum, bazı gün sadece normal bi iletişim halinde geçiyo konuşmamız ben ilgi istiyorum ruhuma hitap etsin istiyorum.. ben daha çok ilgi bekliyorum bulamayınca abuk sabuk şeylerden arıza çıkarıyorum kendimce bi cezalandırma gibi görüyorum bunu galiba. sonra da üzülüyorum pişman oluyorum:14: burda bunalıyorum o yüzden toparlıcam diyo sürekli o zaman da onu bunaltıyorum gibi hissediyorum. yapmak istediğim en son şey onu şekillendirmeye bunaltmaya çalşmak.. galiba bunu yapıyorum hem de hiç istemeden :43: bana bi akıl verin.. aynı şeyleri yaşayıp hisseden oldu mu:44:

monotonluk için daha çoook zaman geçmesi lazım . bu sadece kavuşamamanın verdiği sıkıntı. sen de bu noktaya takılma kendini başka uğraşlara ver. sevgilini de üzme o da sensiz olmaktan mutlu değildir. ortamı daha da germeye gerek yok :10:

monotonluk için daha çoook zaman geçmesi lazım . bu sadece kavuşamamanın verdiği sıkıntı. sen de bu noktaya takılma kendini başka uğraşlara ver. sevgilini de üzme o da sensiz olmaktan mutlu değildir. ortamı daha da germeye gerek yok :10:

sorun benm de yalnız kalıyo olup ona gereğinden fazla ihtiyaç hissetmem galiba.. haklısın canım dediklerinde ama uygulamaya koyabilecek gücü kendimde bulabilirm inşallah en yakın zamanda.. bensizlik zaten onun ordaki en büyük sorunu onu hissediyorum ama gel gör ki ruhuma anlatamıyorum

dün gece saatlerce bu konuyu düşündük... o da ben de artık bu kısır konu etrafında dönüp dolaşmaktan sıkılmışız karar verdik bi daha bu konu üzerine konuşmamaya. herşeyi zamana bırakmaya. onun sesindeki isteksizliği ya da tatsız konuşmayı farketsem bile ağzımı açıp da neden benmle zorla konuşuyosun demicem :50: onu da kendimi de üzmekten başka bişeye yaramıyo çünkü.. o da kendince haklı hem de çok bende haklıyım ama nazara mı geldik bilmiyorum... toparlayıp eskisi gibi olacak herşey zamana ihtiyacımız var biz bu değiliz dedik ama inşallah sonuç böyle olur... çok üzülüyorum çok :18:

dün gece saatlerce bu konuyu düşündük... o da ben de artık bu kısır konu etrafında dönüp dolaşmaktan sıkılmışız karar verdik bi daha bu konu üzerine konuşmamaya. herşeyi zamana bırakmaya. onun sesindeki isteksizliği ya da tatsız konuşmayı farketsem bile ağzımı açıp da neden benmle zorla konuşuyosun demicem :50: onu da kendimi de üzmekten başka bişeye yaramıyo çünkü.. o da kendince haklı hem de çok bende haklıyım ama nazara mı geldik bilmiyorum... toparlayıp eskisi gibi olacak herşey zamana ihtiyacımız var biz bu değiliz dedik ama inşallah sonuç böyle olur... çok üzülüyorum çok :18:

evet ya oh mis gibi bak aşkınızın özlemi bile güzel , sonra çok ararsın özlemeyi :32:

evet ya oh mis gibi bak aşkınızın özlemi bile güzel , sonra çok ararsın özlemeyi :32:

hep özlem dolu bizim aşkımız bi kavuşamadık gitti belki ondan ikimiz de sabrımızı zorluyoruz dayanma konusunda... ama daha gidcek çok yolumuz var sabır seviyemi baya bi ilerlere atmam lazım :40: sağol canım buarada cevapların için...

hep özlem dolu bizim aşkımız bi kavuşamadık gitti belki ondan ikimiz de sabrımızı zorluyoruz dayanma konusunda... ama daha gidcek çok yolumuz var sabır seviyemi baya bi ilerlere atmam lazım :40: sağol canım buarada cevapların için...

bi şey değil :16:

hayır canım, zaman monotonluk getirip tutkuyu öldürmüyo
sadece birbirinizden uzak şehirlerde yaşadığınız için yapacaklarınız kısıtlı.
ortak paylaştığınız şeyler artmadıkça da heyecan sabit duruyor, artış olmayabiliyor
bunun için elinizden geldiğince tüm fırsatları değerlendirmelisiniz.
mesela ayda bir (aydönümlerinizde olabilir) birbirinize süpriz kargo gönderin
minik hediyeler kimi heyecanlandırmaz =)

Kelin ilacı olsa başına sürermiş ama seni anlıyorum...
Aynı duyguları zaman zaman yaşayan ve sevdiceği tam 24 saat uzaklıkta olan biri olarak sabretmekten ve birbirinizi heyecanlandırıcı hediyeler sözler söylemekten vazgeçmeyin derim.
O yapmıyorsa sen başlat bunu...
Sitemle sinirle değil tatlı sözle yap. :38:
Erkekleri yumuşatan yegane şey işve ve cilve :17:
Gerçi o dediklerim bende olsa neler yapardım ama gene de söylemek istedim. :37:
Benim çalışmalarım da hızla sürüyor bu konuda. Başarmayı diliyorum :21:

canım seni çok iyi anlıyorum aynı sıkıntıları şuan ben de yaşıyorum, ilişkimde her şey çok güzel gitmesine rağmen içimde bi burukluk var hep. bir şeyler yetmiyo bana sanki, daha fazlasını bekliyorum ama belki de haksızız bilemiyorum :26: biz de ayrı şehirlerdeyiz, kavga etmeyiz birbirimize hep güzel şeyler söyleriz şefkatli yaklaşırız... ama son iki gündür çok kavga etmeye başladık, biz de sizin gibi netten ve telefondan görüşüyoruz. benim bilgisayarım arızalı 2 haftadır yüzünü göremiyorum ki normalde her gün kamera açarız birbirimizi 5 dk bile olsa görürüz. onu çok özlüyorum, göremediğim için de gerginim. bu da yansıyo tabi ki ve kavga ediyoruz son zamanlarda, aradığımda sanki isteksiz gibi geliyo sanki zorla açıyo telefonu. açık açık söyledim bunu, nerden çıkarıyosun ben senle konuşmayı çok istiyorum isteksiz falan değilim diyo, ama uzaktayken gerçekten bir şeyler az geliyo bize... biz de dün akşam bunun değerlendirmesini yaptık, ben sitem eder gibi değil de güzellikle söyledim "seni çok özlediğim için bu aralar gerginim, yüzünü göremedim ondan böyle yanlış anlayıp duruyorum sen mazur gör beni" dedim, tatlıya bağladık böyle yapmam onun çok hoşuna gitti. gerçekten çok önemsiz şeyler yüzünden sevdiğimiz insanları kırıyoruz, onları kaybetsek yıkılırız eminim ki. o yüzden kıymetlerini bilmeliyiz :34:

zaman monotonluk getirir, ama birlikte çok zaman geçiriyorsanız geçerli bu. yani sıkıntımızın kaynağı ayrı olmaktan, çok özlemekten ileri geliyor maalesef :50: yanyanayken hiçbir sorununuzun olmadığını düşünerek sorunun özlemden kaynaklandığını düşünürseniz daha iyi olur sizin için. daha kolay aşabilirsiniz. ben şimdi öyle yapıyorum, ve bıraktım her şeyin altında bişey aramayı. eminim ki o da beni çok özlüyor, yanında olmamı istiyor.

zaten dayanamıyorum haftaya gidicem yanına çok özledim :14:

Son düzenleme:
bi profosörü dinlemiştim şöyle diyordu

çok fazla kör aşıkken evlilik yapmayın düşündümki adam çok haklı..
bayanlar biraz duygusallar canım erkekler ise zaman zaman daha gerçekçi olabiliyorlar.
senden soğumadıysa sorun yokki soğuduğunu bi bayan çok iyi anlar.
ilişkiniz normal aslında sadece o ilk baştaki tanıma heycanı o kusursuz dışarıdaki aşk yerini
sorunlarını konuşabileceğin maddi manevi ailelerinde ortak olduuğu bi hayatı sana sunuyor ve bu karmaşanın içinde
sen çok fazla aşkına zaman ayıramıyorsun..
ama bunı şöyle düşün sana aşık olsa sürekli ilgi mıç mıç olsa ve evlenseniz senin kötü huylarını görmese yeni görse birden sönse aşkı üzülmezmisin..

en sağlıklısı bence ilk baştaki aşk tutku yerini zamanla saglıklı bi sevgiye dönüştürüyor ama bu değilki ilgi beklemiceksin naz yapmıcaksın tabiki yap ama bunu kendi kendine cezalandırma ...çok dile getirme bırak biraz o anlasın bunu eminim sorunun cevabı zamanda ...
sevgiler.üzülmeyin hayatınızın tadını çıkarınn...

Back
X