monotonluk için daha çoook zaman geçmesi lazım . bu sadece kavuşamamanın verdiği sıkıntı. sen de bu noktaya takılma kendini başka uğraşlara ver. sevgilini de üzme o da sensiz olmaktan mutlu değildir. ortamı daha da germeye gerek yok
dün gece saatlerce bu konuyu düşündük... o da ben de artık bu kısır konu etrafında dönüp dolaşmaktan sıkılmışız karar verdik bi daha bu konu üzerine konuşmamaya. herşeyi zamana bırakmaya. onun sesindeki isteksizliği ya da tatsız konuşmayı farketsem bile ağzımı açıp da neden benmle zorla konuşuyosun demicemonu da kendimi de üzmekten başka bişeye yaramıyo çünkü.. o da kendince haklı hem de çok bende haklıyım ama nazara mı geldik bilmiyorum... toparlayıp eskisi gibi olacak herşey zamana ihtiyacımız var biz bu değiliz dedik ama inşallah sonuç böyle olur... çok üzülüyorum çok :18:
evet ya oh mis gibi bak aşkınızın özlemi bile güzel , sonra çok ararsın özlemeyi
hep özlem dolu bizim aşkımız bi kavuşamadık gitti belki ondan ikimiz de sabrımızı zorluyoruz dayanma konusunda... ama daha gidcek çok yolumuz var sabır seviyemi baya bi ilerlere atmam lazımsağol canım buarada cevapların için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?