- 11 Ağustos 2009
- 1.392
- 32
- 683
selam kızlar... ben 9 aylık bi sevgililiğin ardından nişanlandım ve 5 aydır da nişanlıyım... çok seviyorum onu. doğru kişi olduğundan en ufak şüphem olmadı. benim gönlümü kırmamaya çalışan, sesimdeki en ufak düşüklüğün sebebini bulmadan konuyu kapatmayan bi nişanlım var. ancak bazı konularda canımı sıkan şeyler var. bunlar belki olması gereken herkesin yaşadığı normal süreç ama yine de paylaşmak istedim.. benm nişanlım sevgisini çok güzel dile getirirdi geçen yıl da askerdeyken de hep hissettirdi özel olduğumu beni çok sevdiğini vs. şu an hakkride öğretmen ben karadenizdeym aramızda baya bi uzaklık var. kavuşmayı bekliyoruz falan sıkıntılı bi dönemdeyiz aslında. askerlik bitti böyle ayrıldık birbirimzden. özlem dolu geçiyo günlerimiz. tel msn ööyle özlem gideriyoruz. sorun şu ki eskisi gibi benim gönlümü okşayan sözler duyamıyorum, bazı gün sadece normal bi iletişim halinde geçiyo konuşmamız ben ilgi istiyorum ruhuma hitap etsin istiyorum.. ben daha çok ilgi bekliyorum bulamayınca abuk sabuk şeylerden arıza çıkarıyorum kendimce bi cezalandırma gibi görüyorum bunu galiba. sonra da üzülüyorum pişman oluyorum
burda bunalıyorum o yüzden toparlıcam diyo sürekli o zaman da onu bunaltıyorum gibi hissediyorum. yapmak istediğim en son şey onu şekillendirmeye bunaltmaya çalşmak.. galiba bunu yapıyorum hem de hiç istemeden
bana bi akıl verin.. aynı şeyleri yaşayıp hisseden oldu mu:44: