Zaman unutturacak mı herşeyi...

Mrwyorgun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2016
18
3
1
38
Merhaba sevgili arkadaşlar,
Daha öncede konu açmıştım.4 yıllık evliyim ve boşanıyorum.1,5 yaşında oğlum var.zaman yaralarımı saracak mı? Herşey daha güzel olacak mı? Mantığım aklım doğru olanı yaptığımı söylüyor.duygularımda ise sevgi değilde neden böyle oldu, emeklerim boşa gitti gibi hisler var.
Bu acıları unutabilecekmiyim?

Haklısın.
Ama insan acının içindeyken sanki hiç bitmeyecek, hiç geçmeyecek gibi hissediyor
Herşeyde böyle oluyor ki. Sanki hayat bundan sonra hep kötü geçecekmiş gibi oluyor. Ama öyle değil aslında zamanla bütün yaralar iyileşiyor. İyileşmese herkes Kafayı yerdi. Ailemizde ve yakın çevremde son yıllarda Bayağı bir Boşanma oldu. Hepsine ayrı ayrı Üzüldük. Ama şimdi düşündüm de hepsi de şükür iyi şu an. Ablam da boşandı. Kurtuldu resmen. Kuş gibi hafif. Onun da bir oğlu var. Boşanmak güzel birşey değil ama bazen mecbur kalıyor insan.
Konularınıza baktım da, evli kalıp bin tane derdiniz olacağına boşanın derdiniz bir olsun.

Herşeyde böyle oluyor ki. Sanki hayat bundan sonra hep kötü geçecekmiş gibi oluyor. Ama öyle değil aslında zamanla bütün yaralar iyileşiyor. İyileşmese herkes Kafayı yerdi. Ailemizde ve yakın çevremde son yıllarda Bayağı bir Boşanma oldu. Hepsine ayrı ayrı Üzüldük. Ama şimdi düşündüm de hepsi de şükür iyi şu an. Ablam da boşandı. Kurtuldu resmen. Kuş gibi hafif. Onun da bir oğlu var. Boşanmak güzel birşey değil ama bazen mecbur kalıyor insan.
Konularınıza baktım da, evli kalıp bin tane derdiniz olacağına boşanın derdiniz bir olsun.
Çok haklisiniz.bazen bunları duymaya ihtiyacınız oluyor.evet ailem dostlarım her zaman söylüyor, ama yabancı birinin benimle aynı sıkıntıları yaşayıp neticesinde böyle yorumlar yapması beni cesaretlendiriyor

Ben hep diyorum,rabbim,bizi daha iyi,güzel seylerle karsılastırmak icin yolumuzu acar böyle!
İnan ki,bu günleri gülerek anlatacagın zamanlar gelecek.
Ben de bitirdim ilk evliligimi,cok acı cektim.Geldi gecti.
Simdi evliyim, dogru adamla..2de evladım var.
Gececek inan bana!

Ben hep diyorum,rabbim,bizi daha iyi,güzel seylerle karsılastırmak icin yolumuzu acar böyle!
İnan ki,bu günleri gülerek anlatacagın zamanlar gelecek.
Ben de bitirdim ilk evliligimi,cok acı cektim.Geldi gecti.
Simdi evliyim, dogru adamla..2de evladım var.
Gececek inan bana!

NASIL İKİNCİ EVLİLİĞİ YAPMAK ZOR OLMUYORMU ?ALIŞABİLİYOR MUSUN? SUAN BOŞANMAK ÜZEREYİM BU SORULAR BENİ BUNALTIYOR

ay eski konuda yazdıklarını okudum da taş olsa çatlar. ne kadar iğrenç şeyler yaşamışsın ya. mutsuzluğun dibindeymişsin, şu an yaşadığın mutsuzluk bile bundan binnnn kat iyidir. çalışıyorum demişsin orda. çalışır çocuğuna bakarsın, belli olmaz belki evlenirsin, belki evlenmezsin ama bundan çok çok daha mutlu olacağın kesin. niye boşanıyorum diye üzülme sakın. hatta niye daha önce boşanmadım diye üzül.

NASIL İKİNCİ EVLİLİĞİ YAPMAK ZOR OLMUYORMU ?ALIŞABİLİYOR MUSUN? SUAN BOŞANMAK ÜZEREYİM BU SORULAR BENİ BUNALTIYOR
İlki yanlış bir evlilikti,yine de cok acılar cektim.Ama dogru kişiyi bulunca anladım ki,onu bulana kadar bosuna yasamısım...

Back
X