Benim yıllardır hayatımda kimse olmadı bu sefer ciddi ilişkim basladı derken böyle bitmesi kendimi suclamama sebep oluyor artık :/Bence zorlamayın ve önünüze bakın 3 ay gibi kısa bir sürede(bence kısa tabki) pek çok kez ayrılık konusu geçmiş çünkü
Kendinizi suçlamayın bence bir ilişkiye ciddi gözüyle bakabilmek için 3 ay kısa bir süre gibi geliyor bana. Tabi ki belki aksi örnekler de vardır.Benim yıllardır hayatımda kimse olmadı bu sefer ciddi ilişkim basladı derken böyle bitmesi kendimi suclamama sebep oluyor artık :/
Haklısınız soğudu benden belkide ben soğuttum bilmiyorum ama ona dönmeme ragmen ne özledigini ne sevdigini hiçbirsey söylememesi cok üzdü. Zor zamanda beni yanında istemek yerine uzaklastırması zoruma gidiyorBence yolunuza bakın. Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin. Bitirmek isteyen bahane devam etmek isteyen çare arar. Bahane yapmış bitirmiş sizde bitirin.
tesekkür ederim sagolunKendinizi suçlamayın bence bir ilişkiye ciddi gözüyle bakabilmek için 3 ay kısa bir süre gibi geliyor bana. Tabi ki belki aksi örnekler de vardır.
Rica ederimtesekkür ederim sagolun
kaderinde varsa gelir zatenBenim yıllardır hayatımda kimse olmadı bu sefer ciddi ilişkim basladı derken böyle bitmesi kendimi suclamama sebep oluyor artık :/
Gelirmi bilmiyorum da araya zaman girmesi sogukluk yaratacak belki eskisi gibi olmayacak bilmiyorum gerçektenkaderinde varsa gelir zaten
şu kadarını söyleyeyim seven insan bırakmaz soğumaz vazgeçmez eğer bırakırsa soğursa zaten sevmiyordur demekki . Tecrübeyle sabittirGelirmi bilmiyorum da araya zaman girmesi sogukluk yaratacak belki eskisi gibi olmayacak bilmiyorum gerçekten
Ne yapacağım peki benşu kadarını söyleyeyim seven insan bırakmaz soğumaz vazgeçmez eğer bırakırsa soğursa zaten sevmiyordur demekki . Tecrübeyle sabittir
benim yaptığımı yap istersen bırak zamana bırak başka şeyler düşün ben öyle yapıyorum zaman en büyük ilaç dua et sabret hayırlısı belkide budurNe yapacağım peki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?