Zaman ver dedi gitti..

forever6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2017
175
44
98
35
Arkadaslar 3 aydır tanıdıgım erkek arkadasımla ayrıldık. Basta cok ilgiliydi cok seviyodu cok ciddiydi ben bikaç tartısmada bitsin kelimesi kullandım diye beni terk etti . Kırıcı konusarak bitirmesine rağmen kendimi haksız görüp 10 gün sonra ona geri döndüm msj attım ama o kadar soğuk ve ketum cevaplar verdiki resmen hayal kırıklıgı yasadım. Ve bunu acıkca dile getirdim ben böyle düşünmemiştim diye. Bana gönül yorgunlugu yaşadığını , evde ekonomik sorunları oldugunu kendine karsı psikolojik sorunlar yaşadığını söyleyerek bana zaman ver dedi ... ayrılık sonrası ona dönmeme rağmen bana bu cümleleri kurdu cok üzülüyorum. Oysa ben buluşur konusuruz diye ümit ederken o benden zaman istedi yanında olmamı bile istemedi uzaklastı gitti.

Simdi ben napayım arkadaslar düşünemez oldum oysa ilk zamanlar o kadar ilgiliydi ki bu isteksiz soguk ketum hallerine şaşkınım bu duruma nasıl geldik anlamıyorum. Bana yardımcı olun lütfen düşünemiyorum..

Bence yolunuza bakın. Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin. Bitirmek isteyen bahane devam etmek isteyen çare arar. Bahane yapmış bitirmiş sizde bitirin.

Benim yıllardır hayatımda kimse olmadı bu sefer ciddi ilişkim basladı derken böyle bitmesi kendimi suclamama sebep oluyor artık :/
Kendinizi suçlamayın bence bir ilişkiye ciddi gözüyle bakabilmek için 3 ay kısa bir süre gibi geliyor bana. Tabi ki belki aksi örnekler de vardır.

Bence yolunuza bakın. Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin. Bitirmek isteyen bahane devam etmek isteyen çare arar. Bahane yapmış bitirmiş sizde bitirin.
Haklısınız soğudu benden belkide ben soğuttum bilmiyorum ama ona dönmeme ragmen ne özledigini ne sevdigini hiçbirsey söylememesi cok üzdü. Zor zamanda beni yanında istemek yerine uzaklastırması zoruma gidiyor