Zaman yaklaştıkça artan heyecan....

ebru_82

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
209
105
303
43
Doğum günden güne yaklaşıyor. Hızla geri sayım yapıyoruz. Günler, haftalar geçiyor.Heyecanımız hızla artıyor. Ben, eşim ve oğlum ailemizin yeni gelecek üyesini büyük merakla ve heyecanla bekliyoruz. Son günler geçmek bilmezmiş, gerçekten de öyle... Daha doğmadan karnımda ayaklarını, ellerini, hissedebildiğimiz herşeyini seviyoruz. Hergün aldığımız kıyafetleri, eşyaları seviyoruz. Uzun bir aradan sonra yeniden bebek heyecanı, mutluluğu... Tarifi imkansız duyguları anlatması da güç. Benim gibi geri sayım yapanlar yada hamile kalmayı dört gözle bekleyenler Rabbim bu mutluluğa eriştirsin. Hepimizin bebeklerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin...

Benim de ikinci hamileligim. Ilkinde böyle olmamaistim. Simdi tecrubeli oldugum icin cok heyecanliyim , istekliyim. Onu kucagimda görmek icin sabirsizlaniyorum. Daha önce hissetmedigim cok seyi hissediyorum. Anne olduktan sonra duygularim daha da ölcüsüz oldu. Ilk hamileligimde hicbirsey hissetmiyordum. Su zaman gecsin, hamile olmak da cok zor benim icin yerimden kalkamiyorum artik.
Dün rüyamda gördüm ilk defa yüzünü, emzirdigimi gördüm. Yok böyle bir his. Ilk defa bebegimin yüzünü gördüm. Duygularimi tarif edemem. Yok böyle bir bekleme.

Amin canım inşallah Allahım sağ Salim bebeklerimizi kuçagımıza almayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…