• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zamana mı bıraksam?

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Kizlar merhaba, 2 3 senedir tanıdığım bir insan var. Birden iletisimimiz koptu çünkü bana gösterdiği ilgiyi ben ona gosteremedim istemedim kisacasi.
Simdi biz yeniden görüşmeye başladık arkadaşça. Gel birlikte olalım muhabbetleri olmadi aramizda ama yine o enerjiyi aldim ben hali taviri davranışları farkli çünkü.
Şunu net olarak belirtmek istiyorum. Kesinlikle ask sevgi gibi seyler hissetmiyorum. Mantigima cok uyuyor olgun isinde gucunde gelecegini dusunen akilli biri. Yüzü huyu güzel evet ama tek takıldığım nokta aynı boyda sayiliriz belki benden 3 4 cm uzun. Ben 1.60 boyundayim.
Zamana birakip biraz daha tanisam mi diyorum cunku yapi olarakta ilk görüşte aska inanmayanlardanim. Zaman gectikce bu takinti gider mi yoksa daha cok mu büyür?

Ben eşimi mantığıma uyduğu için sevdim, sevdikçe aşık oldum. Takılmayın boy,kilo,yaş önemsiz bence. Hayat görüşleriniz,olaylara yaklaşımınız,saygı,sevgi önemli

Genel olarak başta tutmayan enerji sonradan pozitif olmuyor. Ama değerlendirmekte fayda var tabi sonradan ah vah dememek için. Ben eşime gıcık olurdum ama şimdi eşim :) bazen tanımadan anlaşılmıyor

Benim de boy takintim var bi sey diyemeyecegim ama insan tamam asik olmayabilirde bi hoslanma bi kipirti olur ilk basta.O yoksa da bilemeyecegim

Sevgi başka aşk başka ama. Benim de çok sevdiğim erkek arkadaşlarım var mesela ama onlarla öpüşemem, sevişemem, bir mantık birlikteliği yapmam gerekirse onlarla çok zorlanırdım, olmazdı. Duygusal bir birliktelik yaşanıyorsa bence insanda bir çekim olmalı.

Ben eşimi mantığıma uyduğu için sevdim, sevdikçe aşık oldum. Takılmayın boy,kilo,yaş önemsiz bence. Hayat görüşleriniz,olaylara yaklaşımınız,saygı,sevgi önemli
Kafa yapisi cok iyi. Olgun düşünceleri fikirleri cok iyi etkiliyor beni. Yuzunu ten renginide begeniyorum. Tek sorun gibi o. Aslinda benim korkum disardan komik duruyoruz muyuz korkusu.

Yani takıldığın nokta çok küçük bir ayrıntı elbette önem verebilirsin ama gerçekten bir şeyler hissediyor olsaydın gözün görmeyecekti hiçbirini, o açıdan düşünmelisin, bence büyür o takıntı yıllardır da tanıyormuşsum zaten

Sen bilirsin. İlerde bir gün iyi kısmet kaçırdım mı yoksa diye pişman olmaktansa biraz bak . Lakin bir süreden sonra hiçbir his de oluşmuyorsa ben olsam zorlamazdım.

naber babing?:dondurma:
ben de sonradan severim ama başta illa ki hoşlanırım. ilk görüşte aşka hiç inanmadım, zamanla aşık olurum ama başta fiziksel çekim hissetmesem olmaz. o yüzden ben yapamazdım

Benim de boy takintim var bi sey diyemeyecegim ama insan tamam asik olmayabilirde bi hoslanma bi kipirti olur ilk basta.O yoksa da bilemeyecegim
Kipirdanma heyecan yok. Ama ben onceki iliskilerimde de boyleydim. Birine cok asik olmustum ama tanidikca. Onun hakkında da ne salak herif diye düşünüyordum. Ama bu durum daha farkli gibi bilemiyorum ya beynim bulandı

Simdilik tam anlamiyla ona karsi birseyler hissetmediginizden boyuna takiliyor olabilirsiniz :)
Bende esimle ilk etapta mantigima uyan bir insan oldugu icin gorusmeye baslamistim. Olgunlugu cekmisti beni. Zamanla hersey gelisti tabi tanidikca daha cok sevdim.
Kendini sartlamadan akisina birak bence :)

Sen bilirsin. İlerde bir gün iyi kısmet kaçırdım mı yoksa diye pişman olmaktansa biraz bak . Lakin bir süreden sonra hiçbir his de oluşmuyorsa ben olsam zorlamazdım.
Valla yalan soyleyemicem pek asik olayimda kelebekler gibi ucusalim kafasinda olmak istemiyorum. Isi gucu meslegi iyi çalışkan kafasi da sağlam. Bunlari goz onunce bulundurarak etkilenme sevgi ask olagani artar belki.

Kipirdanma heyecan yok. Ama ben onceki iliskilerimde de boyleydim. Birine cok asik olmustum ama tanidikca. Onun hakkında da ne salak herif diye düşünüyordum. Ama bu durum daha farkli gibi bilemiyorum ya beynim bulandı
O zaman bence bi sans ver eger hala bi sey hissedemiyorsan uzamadan iletisimi kesersin

Son düzenleme:
naber babing?:dondurma:
ben de sonradan severim ama başta illa ki hoşlanırım. ilk görüşte aşka hiç inanmadım, zamanla aşık olurum ama başta fiziksel çekim hissetmesem olmaz. o yüzden ben yapamazdım
Ouvvvv kimleri görüyorum:)
Kiz en tuhafi da bu zaten. Ten rengi kaşı gozu yuzu o kadar guzel ki. Tam boyle opesim geliyor sonra masadan kalkinca bi bakiyorum abowww boy sorunu vardi :))) ne hissedecegimi bilemiyorum ya ne hissetsem acaba

Sevgi başka aşk başka ama. Benim de çok sevdiğim erkek arkadaşlarım var mesela ama onlarla öpüşemem, sevişemem, bir mantık birlikteliği yapmam gerekirse onlarla çok zorlanırdım, olmazdı. Duygusal bir birliktelik yaşanıyorsa bence insanda bir çekim olmalı.
Ya şöyle belirteyim, yüzü ten rengi cok hos. Opsem diyorum bi o his icimde geciyor. Sonra otomatikmen diger faktor gozumun onune geliyor %50 gibiyim

Valla yalan soyleyemicem pek asik olayimda kelebekler gibi ucusalim kafasinda olmak istemiyorum. Isi gucu meslegi iyi çalışkan kafasi da sağlam. Bunlari goz onunce bulundurarak etkilenme sevgi ask olagani artar belki.

Babingcim aşktan çok mantık insanıyım demişsin. Adam mantığına çok uyuyor, aşka hiiiç önem vermeseydin zaten adama koşa koşa giderdin kalbin hayır dediği için çekimser kalıyorsun gibi gibi :) Sen bilirsin tabi ki, ama içine sinseydi bence gelip bizlere sormazdın.

Simdilik tam anlamiyla ona karsi birseyler hissetmediginizden boyuna takiliyor olabilirsiniz :)
Bende esimle ilk etapta mantigima uyan bir insan oldugu icin gorusmeye baslamistim. Olgunlugu cekmisti beni. Zamanla hersey gelisti tabi tanidikca daha cok sevdim.
Kendini sartlamadan akisina birak bence :)
Ah evet buydu anlatmak istedigim. Suan tam anlamiyla bir seyler hissetmediğim icin böyleyim diye düşünüyorum. Tanıdıkça kendime yakin bulup daha cok baglanip sevebilirim de.

Back
X