ZAMANE DOSTLUKLARI

tugba4859

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
91
42
3
33
benim çok samimi bir arkadaşım var 5 yıldır biriyle sevgili 2 yıldır sözlü ve sozlusu 3.sınıf müzik öğretmenliği okuyor falan bayadir ne nisan ne düğün yapılmadı kiz kafayı yemek üzere..hep yanında oldum gerçekten evlerinde gittim benim evime bi kere bile gelmedi o kadar çağırdım sebep :ailem izin vermiyor ..sozlendim sozlusuyle benim sozlum arkadaş ..sozume çağırdım yine gelmedi sozumden 1hafta sonra kanser amcam vefat etti o süreçte hiç aramadi naptin bile demedi bana sadece mesaj atıp hayırlı olsun dedi .DOSTLUK IYI GUNDE KOTU GUNDE DEGIL MI bana bugün mesaj atmış benim temmuzda nisanim var . sozlum bana sunu dedi o sana dost değil kıskançlıktan oldu dedi bizim yazın dugunumuz var diye ..cidden bende öğle hissettim siz olsanız bu kişiye dostum diyebilir misiniz nisanina gider misiniz

Dostum da demem, nişannına da gitmem...
Ne münasebet sözüne bile gelmemiş...annesini de alıp gelseydi...
Bu senin güzel gününde bile gelmemiş ki :KK12:
sozlusu o gün bize geldi yani onunla bile gelmedi düğün salonum tutuldu adam el gibi bilmiyor bile amcam vefat etti duymamış olabilir ama ben sozlendim naptin bile demedi bir ay boyunca ki ogrensin

arayıp yüzüne diyecektim ama sozlum gerek yok dedi tavırlarında anlat herşeyi yüz göz olma

Back
X