• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zamani degerlendirmek

sitesakini

Lakin biraz sakin..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
474
869
33
33
Merhaba kızlar
Arkadaşlar bu aralar benim boş zamanım var. Bir hobi edinmeye karar verdim. Yakınımızda halk eğitim merkezi var ama ben seramik kursuna gitmek istiyordum o branş yok. Bir de ben bazi kotu seyler yasadim sanirim ufak çaplı bi depresyondayim pek evden çıkmak istemiyorum. Evde kanaviçe yapmak istiyorum. Sizce bu mümkün mü. Kendi kendime öğrenebilir miyim. İnternette video falan var mi bildiğiniz yada detaylı bilgi edineceğim bir site. Bir de kanaviçe yapmak için malzeme nerde satılır. Nerede bulabilirim? Bi yardımcı olursanız çok sevinirim

Depresyondaysaniz iyi gelir aslinda bi kursa gitmek. Kanevice kursu yok mu? Biraz gidersiniz, olayi azcik kapinca da birakirsiniz belki. Bu arada bulundugunuz sehirde hobi malzemeleri satan yerlere bakin. Internetten de satiliyor.

Kanevice kolay aslinda ya. Zaten nette ornekler var. Basit bir modelden baslarsin zaten.

Kanavice olayini bilmiyorum. Benim de su anda cok fazla bos vaktim var issiz oldugum icin. Baslarda ben de depresiftim ve kendimi eve kapatmistim. Bu beni daha da depresif yapti. Yani size tavsiyem zor bile gelse hayattan kopmayin. Hayat da evde degil sokakta akiyor. Bahsettiginiz merkezde dil kurslari var mi? Mesela Ispanyolca kolay bir dil. Ogrenmesi de zevkli.

Depresyondaysaniz iyi gelir aslinda bi kursa gitmek. Kanevice kursu yok mu? Biraz gidersiniz, olayi azcik kapinca da birakirsiniz belki. Bu arada bulundugunuz sehirde hobi malzemeleri satan yerlere bakin. Internetten de satiliyor.
Kanaviçe kursu yok resim ve dil kursları var genelde. Hobi malzemesi satan güvenilir bir site var mi bildiginiz.

kanaviçe çok çok zevkli ve kolay tavsiye ederim.ayrıca örgünün de depresyona iyi geldiğini dymuştum:KK69:

Kanaviçe kursu yok resim ve dil kursları var genelde. Hobi malzemesi satan güvenilir bir site var mi bildiginiz.

Ben de bi hobi edineyim diye bakmistim sitelere. Su an aklimda degil isimleri. Zaten sonra almaya da vaktim olmadigi icin güvenirlilik konusunda da test edemedim. Umarim bilen arkadaslar yardimci olurlar.

Merhaba kızlar
Arkadaşlar bu aralar benim boş zamanım var. Bir hobi edinmeye karar verdim. Yakınımızda halk eğitim merkezi var ama ben seramik kursuna gitmek istiyordum o branş yok. Bir de ben bazi kotu seyler yasadim sanirim ufak çaplı bi depresyondayim pek evden çıkmak istemiyorum. Evde kanaviçe yapmak istiyorum. Sizce bu mümkün mü. Kendi kendime öğrenebilir miyim. İnternette video falan var mi bildiğiniz yada detaylı bilgi edineceğim bir site. Bir de kanaviçe yapmak için malzeme nerde satılır. Nerede bulabilirim? Bi yardımcı olursanız çok sevinirim

Halk eğitimde özellikle makyaj eğitimini tavsiye ederim.

kolay mı gercekten.. Ben kesin beceremem diye dusunuyodum:110: İnsallah yapabilirim

Aman ne var o file gibi seyi kumasa sabitleyeceksin, capraz cizgilerle desen olusturacaksin. Sadece saymasi var. Aslinda ilk etapta hazir goblen uygulamalari var hobi sitelerinde. Deseni falan belli icinde yetecek kadar ipte var.

Hiç birşey yapamam. Kaneviçe yaparım. Gerçekten kolay. Hazırları da var artık tablo gibi. Sadece rengine göre işliyorsun.

Kanavice olayini bilmiyorum. Benim de su anda cok fazla bos vaktim var issiz oldugum icin. Baslarda ben de depresiftim ve kendimi eve kapatmistim. Bu beni daha da depresif yapti. Yani size tavsiyem zor bile gelse hayattan kopmayin. Hayat da evde degil sokakta akiyor. Bahsettiginiz merkezde dil kurslari var mi? Mesela Ispanyolca kolay bir dil. Ogrenmesi de zevkli.
1-2 yıloncesine kadar bi vaktim olsa da dil ögrensem diyodum. Simdi bu tur seyler bos geliyor. Ben kendimi gelistirmek istesem de birseyler beni asagı cekiyor zaten. Oyle yani evde kafayı yemeyim diye de kanaviceye karar verdim:KK51:

çeyizcilerde olabilir önce etaminle başlamanı öneririm kareleri belirgin olduğu için işlemesi daha kolay ayrıca internet üzerinden de temin edebilirsin
Ben de etamin ne diye dusunuyodum. Teşekkürler, ceyizcilere bakayım inşallah bulurumHoppa

Back
X