Evlenmeden önce sinir krizi geçiriyodum çok stres altında.evlendikten sonrada ikimizde çok zorlandık eşim çok agresifti herşeyimiz kavgaya dönuşuyodu son hadde varınca ailelerimiz ikimizide dr götürdü bana depresyon teşhisi eşimede hiçbişey yok ddi. Ama şuan çok iyimPsikolojik Tedaviyi neden görüyorsun, mesela ben hamileliğin ilk aylarında panik atak geçirdim, belki vardı hamilelikte ortaya çıktı.
Biraz heycandan olsa gerek :) yanı o gelmeden ben herşeyi hazırlamak istiyorum. Anlıcanız doğmamış bebeğe don biçiyorum resmen ama kendimi alamıyorumeger o gecen demisse demekki oda istiyor bi yokla genede agzini emin ol bebek bakiminda genelde esler yardimci olur heleki istiyosa muhakkak olur bunlari simdiden dusunme once tedavin bitsin oldu diyene kadar konusur halledersiniz
Bence herkez bıraz özen gösterse bence daha sağlıklı nesiller olur. Bebek olsun die yapmak mantıklı değil. Yani hamilelikte ne gibi sıkıntı yaşayabilirim öğrenmek güzel bence.sadece kitap değil ben gelenekler göreneklerede bağlıyım. Mesele geçenlerde duydum doğrumu yanlışmı bilmiyorum cenin insan formunu aldıktan sonra gebeliğin İlan edilmesinin daha ii olacağını duydum.bebeğin enerjı algılarının en açık olduğu sureçmiş.Ay ben öyle inanmıyorum bebek yapcamda ne yiyim nasıl besleniyim hangi kitabı okuyum cart curt bebek bu yaparsın olur yada olmaz. . Hamileyken düzgün Beslen yeter
Bence herkez bıraz özen gösterse bence daha sağlıklı nesiller olur. Bebek olsun die yapmak mantıklı değil. Yani hamilelikte ne gibi sıkıntı yaşayabilirim öğrenmek güzel bence.sadece kitap değil ben gelenekler göreneklerede bağlıyım. Mesele geçenlerde duydum doğrumu yanlışmı bilmiyorum cenin insan formunu aldıktan sonra gebeliğin İlan edilmesinin daha ii olacağını duydum.bebeğin enerjı algılarının en açık olduğu sureçmiş.
Yap çık diosun yaniCok dusunme arkadasim cok dusunup hazirlik yapinca olmuyo
Evet tedavi görmüş cevap alamamis hamile kalmayi bilimsel olarak her yönüyle okumus gebelik hakkinda hatta dogunca nasi besleyecegim konusunda bile arastirmis en az bir ebe kadar bilgi edinmis biri olarak soyluyorum cok kafaya takinca olmuyo arkadasimYap çık diosun yanihayırlısı bakalım
E esin istiyomus neden istemiyor diyorsun ki?
Ayrica kimin annesi babasi diye hitap ediyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?