Zamanında kocami aldattı keşke öldeydim

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
83
40
Evet gençlik cahillik bundan tam 4 yıl önce sosyal medyada birine aşık oldum üstelik eşim çok iyi bir insandı. Ama Ahilik aptallik gözüm kör oldu nefes alamaz oldum 4 yaşındaki oğlumu bir anda düşünmeden kalkıp beraber oldum eski eşimden bosanma kalkıp onunla evlendim bilmeden kalktım velayetini babasına verdim keşke olseydim benim gibiler ölmeliiiiii.ne derseniz haklisiniz evlat karında geberdim daha sonra ama iş işten geçmişti şimdi bir çocuğum var ama eski eşim ban oğlumu göstermiyor ve su an 8 yaşında onu görmeye hakkım var mı sizce ne diye çıkayım karşısına ölsem bana az gelir Allah belanı verdi zaten.

Yani kusura bakma da çocuğu resmen fırlatıp atmışsın, ne hali varsa görsün der gibi. Aile butunlugunuzu ve huzurunuzu dandik bir adam için mahvedip onun geleceğini hiçe saymışsınız. Çocuğun karşısına çıkıp aklını karıştırmak da doğru olmaz.

Pişman olmanız da bişey tabi. Ama artık o çocuktan uzak durun. Yeni bir hayat kurmuşsunuz onu yaşayın. O çocuğun da dengesini daha fazla bozmaya hakkınız yok.

Şimdilik karşısına çıkmayın çocuğun psikolojisi bozulmasın
Zamana bırakın biraz daha büyüsün uygun bi dille anlatırsınız yaşananları
Belki sizden nefret edecek belkide haklı bulacak
Haklı bulunacak bir yanim yok fakat çok pismanim çok onsuz nefes almak ağır geliyor

Son pişmanlık fayda etmez ne yazık ki, eşine haksız diyemiyorum, normal bir boşanma olsa vekalet onda da olsa seninle görüştürsün derdim ama elbette diğer adama güvenipte çocuğu sana yollamaz, ama gene de hakimin belirttiği bi görüşme günü olmalı eşin izin vermek zorunda buna

Sizinki annelik değil evlat terk edilip nefs uğruna dağ taş delmeden önce düşünecektiniz. Oğlunuz ne acılar çekmiştir ona bu zulmü yaşatıp tekrar karşısına çıkmayın... Belki aklı ermeye başladığında sizi isterse o zaman görün oğlunuzu

Back
X