zamanla resimlenecek 76 dan 55 e kilo verme yolculuğumm başladı bile

Vücut analizlerim

Eklentiler

• $1405931254412.webp
    $1405931254412.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 65
  • $1405931268969.webp
    $1405931268969.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 96
Merhaba Hanımlar

şuan karatay diyeti yapmaktayımm :46::46::46::46:

25 yaşındayım 163 boy:15::15:

61 kiloya geldim :32::32::32:

55 kiloya gelinceye kadar hergün buradan bildirim yapıcm:23:

ve her 5 kilo verildikçe after before yapılacak burada:16::16:

sürekli tartıı resimleri eklenecek.:18::18:

ve hatta öğün resimleri:30::30:

Cnm bende sana katilmak istiyorum benim hedefimde ilk basta bi 5 kilo vermek

Canim ben kpss calisiyorum nette cok fazla zaman geciremiyorum. burdan sadece gunluk kilo bildirimi yapiyorum. Diyet arkadasligi icin karatay diyeti yapan gruplar var onlara katilabilirsin

En iyisi cnm bi arastiriyim nedense karatay diyeti hosuma gitmiyo sence yapayim mi bide su an kac kilosun verebildin mi bu diyetle

Bir sey soracagim. Benim sadece 3-4 kilo fazlam var ve cok fazla yemek yiyen biri de degilim. Karatay diyeti uygularsam yine de kilo verir miyim sence, yoksa bu diyet benden daha fazla kilo vermesi gerekenler icin mi ise yarar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya bu tartilar kafayi yedirtcek kendi tartimda sinbo 64.1 cikiyorum ablaminkinde 62.4 bugun hani su avm lerde yag boy kilo olcen parali aletler var ya orda da 60.8 ciktim hangisine inancam daglar kadar fark var hepsinde

Ya bu tartilar kafayi yedirtcek kendi tartimda sinbo 64.1 cikiyorum ablaminkinde 62.4 bugun hani su avm lerde yag boy kilo olcen parali aletler var ya orda da 60.8 ciktim hangisine inancam daglar kadar fark var hepsinde

kilo verme sürecinde tek tartı kullanılır. kac gösterirse göstersin eger kiloda düşme varsa gerisi önemli değil :16::16::16:

Vallahi tebrik ederim seni minikkkk gerçekten çok harikasın 😌 bende karatay diyeti uyguluyorum fakat şuan yurtdışında olduğum için omega 3 ve antioksidan takviyelerini temin edemedim bir ay sonra türkiyeye dönüyorum acaba bunu kullanmamam etki eder mi diyetime? sen bu takviyeleri aldın mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vallahi tebrik ederim seni minikkkk gerçekten çok harikasın 😌 bende karatay diyeti uyguluyorum fakat şuan yurtdışında olduğum için omega 3 ve antioksidan takviyelerini temin edemedim bir ay sonra türkiyeye dönüyorum acaba bunu kullanmamam etki eder mi diyetime? sen bu takviyeleri aldın mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben kullanmadim yerine kuruyemisi fazla tuketiyordum.

Back
X