Inanin ayni ornek icindeyim.kv ve kp rahmetli olmalarina ragmen benzer skntilar yasadim evlendikten sonra.ne boyle olduklarini anladim ne zengin olduklarini.evlendikten sonre basladi tenkitler elestiriler.bir gun bir baktim kayinbirader de 20 yillik evliliginde esine ayni davraniyor ki kadin ezik olmanin yanindan gecmez.calisan akilli bakimli becerikli...anladim ki cocuk evin aynasi bu ruh ökuzleri de kv ve kp nin yetistirme tarzindan boyle olmus.maddiyatla ovunmekten ziyade (basta soylemediler zamanla ogrendim ama ne mutevazilermis dedim) esyaya asiri onem veriyorlar mesela.esya icin kalp kirabilirler. Surekli tenkit elestiri.kayinbiraderin de boyle oldugunu gorunce kendimi degersiz hissetmeyi biraktim.esimle konustum evlilik oturdu vs derken simdi daha iyiyiz.ölmüs kv kp bile kinlendim cocuklarini boyle yetistirdikleri icin yeri geldi Allah gunah yazmasin.ama sureci iyi yonetmek lazim.esimin sucu yok o ailesinden oyle gormus dedim.bazen cok yipratici olsa da konusmaya ikna etmeye calistim degismez dogrularinin cok da dogru olmadigi konusunda
Esim cok cok iyi bir insandir aslinda.merhametlidir.gorunen bu ozellikleriyle evlendim.tenkit elestiri vb genetik yatkinliklar ayni eve girince sadece evlendiginiz zaman yasayacaginiz olaylarda ortaya cikiyor malesef.uzun oldu sanirim kusura bakmayin