Zara kız çocuk giyim

Cicilikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
1.972
10
116
49
Konya

64zarabebekgiyim.jpg

5zarabebekgiyim.jpg

6zarabebekgiyim.jpg

12zarabebekgiyim.jpg

14zarabebekgiyim.jpg

17zarabebekgiyim.jpg

18zarabebekgiyim.jpg

52zarabebekgiyim.jpg

user_offline.gif

zaranın cocuk giyiminde cok sık seyler var cok cici istenileni yapıyorlar bence a.s

zaradan üstten 6. sıradaki elbisenin kırmızısını almıştım kızıma
60 tl idi ben aldığımda. 3 ay sonra indirimde 20 tl idi :(
gıcık oldum valla

yetiskin modellerin cocuk icin uyarmalari hic hosuma gitmiyor,,
kesinlik bu tarz giydirmem cocugumu,
bir ara cocuk icin topukla ayakkabi cikarmislardi igrencti,cocuklari neden yetiskin gibi görmek istiyorlar anlam veremiyorum !

cocuk kiyafeti dedigin cocuk gibi olmali civil civil renkli olmali..benim tercihim h&m ve c&a o kadar harika seyler varki..

zara ya bayılıyorum ben..yeğenim için de genellikle ordan alışveriş yapıyoruz..özellikle trechcoat ve pantolonları çok güzel..

bir ara cocuk icin topukla ayakkabi cikarmislardi igrencti,cocuklari neden yetiskin gibi görmek istiyorlar anlam veremiyorum !

cocuk kiyafeti dedigin cocuk gibi olmali civil civil renkli olmali..benim tercihim h&m ve c&a o kadar harika seyler varki..

Katiliyorum canim sana..!Bende cevremde gordugumde gicik olmustum topuklu cizme ayakkabi giydiklerinde...

ben zaradan almıyorum..bazı arkadaşların dediği gibi hiç çocuk kıyafeti gibi duruyor..zaten büyüdüğünde öyle giyinecek..
yaptıkları kıyafetler günümüz bayan modasının çocuk bedeni..
çocuk dediğin cıvıl cıvıl giyinecek insanın içini açacak

katılıyorumsana canım
her yaşın ayrı bır guzellığı var onu yaşamallı çocuklar

kız çocuklarına yetişkin görüntüsü veriyorlar.katalogdaki kızlarda rujlu çekimde olsabile onlar öyle kusursuzlar ki onları boyamaya hiç gerek yok.

Back
X