Zara Koleksiyonu

Adivar

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
6.169
50
358
İstanbul

Sadece Türkiye’de değil, tüm Avrupa’da bayanların en gözde markası olmayı başaran İspanyol Zara, çalışan bayanlar ve gündelik giyim için yaz koleksiyonunda da birbirinden şık ve baş döndürücü bir kreasyonu müşterilerine sunuyor. Bayanların gözde markasından çiçekli, kahverengi, beyaz, gri, pembe renklerde elbise, etek, bluz, döpiyes, pantalon ve gece elbisesi alternatifleri…

kaynak:modaport.com

kıyafetler çok hoş çok begendimmm.yanlız kıyafeti taşıyn bayan oldukça zayıf bence a.s.

İspanyollar'ın söylediğine göre Zara orada oldukça ucuz bir giyim markasıymış. Burada bb fiyatları ve insanların hücum etmesini anlayamıyorlar bir türlü.

Başlığı görünce paylaşmak istedim.

evet ispanyada cok ucuzmus arkadaslarim tatile gitmsiti onlar soyledi burdada cok pahali degil ama kiyafetleri cok guzel bide ev icinde esyalar koydular simdi onlarda cok hos

zara normal bir arka bence
güzel ama seçkin değil
fakat bu sezon sonbahar takımları dehşet
tüm parayı orda ezdim diyebilirim
hele ayakkabılar
hele çantalar
yarın çekip size izletmek istiyorum

eskiden deli gibi herşeyimi zaradan alıyodum ama artık wazgeçtim çok güzeller ama çokta dandikler malesef..t-shirtler badiler hemen yamuluyoo..ayakkabılarında topukları 2 giymede eriyo..o yüzden fazgeçtim zaradan..

zarayı ben de çok beğeniyorum mangodan da daha zarif buluyorum açıkçası.. ayakkabı ve çizmeleri özellikle güzel oluyo gerçekten.. ama alışveriş için indirim dönemini beklemekte fayda var aylardır üstüme başıma bişi almadım 4 gözle indirimin gelmesini bekliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…