S Sevdaok Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2017 32 11 88 42 5 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevdaok #1 Merhabalar zarar verme takıntısı olanlar var mı? Ve ne gibi çözümler buldunuz?
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok. Korkan yerinde saysın.🐢 Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.977 En iyi cevaplar 1 67.256 598 5 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevdaok #2 Bu tarz sorunlarda kendi kendine tedavi olunmaz. Psikiyatriye gidin.
S Sevdaok Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2017 32 11 88 42 5 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevdaok #3 Pamuk Otu .!.: Bu tarz sorunlarda kendi kendine tedavi olunmaz. Psikiyatriye gidin. Genişletmek için tıkla... Tedavi alıyorum zaten. Başka yaşayan var mı? Merak ettim
Pamuk Otu .!.: Bu tarz sorunlarda kendi kendine tedavi olunmaz. Psikiyatriye gidin. Genişletmek için tıkla... Tedavi alıyorum zaten. Başka yaşayan var mı? Merak ettim
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok. Korkan yerinde saysın.🐢 Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.977 En iyi cevaplar 1 67.256 598 5 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevdaok #4 Sevdaok .!.: Tedavi alıyorum zaten. Başka yaşayan var mı? Merak ettim Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne yaptığınızı yazsanız belki daha fazla dikkat çeker. Zarar vermenin türlü türlü yolu var.
Sevdaok .!.: Tedavi alıyorum zaten. Başka yaşayan var mı? Merak ettim Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne yaptığınızı yazsanız belki daha fazla dikkat çeker. Zarar vermenin türlü türlü yolu var.
S Sevdaok Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2017 32 11 88 42 5 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevdaok #5 Pamuk Otu .!.: Tam olarak ne yaptığınızı yazsanız belki daha fazla dikkat çeker. Zarar verm Genişletmek için tıkla... Pamuk Otu .!.: Tam olarak ne yaptığınızı yazsanız belki daha fazla dikkat çeker. Zarar vermenin türlü türlü yolu var. Genişletmek için tıkla... Obsesif kompulsif bozukluk var zarar verirmiyim korkusu var. 7 yıldır atlatmistim ama 4 aydır tekrar geldi. İlaç tedavisi ve terapi alıyorum. Asla yapmazsin diyorlar ama ben bir türlü korkumu atamıyorum.
Pamuk Otu .!.: Tam olarak ne yaptığınızı yazsanız belki daha fazla dikkat çeker. Zarar verm Genişletmek için tıkla... Pamuk Otu .!.: Tam olarak ne yaptığınızı yazsanız belki daha fazla dikkat çeker. Zarar vermenin türlü türlü yolu var. Genişletmek için tıkla... Obsesif kompulsif bozukluk var zarar verirmiyim korkusu var. 7 yıldır atlatmistim ama 4 aydır tekrar geldi. İlaç tedavisi ve terapi alıyorum. Asla yapmazsin diyorlar ama ben bir türlü korkumu atamıyorum.
Dilekka11 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2020 433 160 53 34 6 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevdaok #6 Geçmiş olsunn bu korkular kaygılar bizi bitiriyor zatenn
S Sevdaok Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2017 32 11 88 42 6 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevdaok #7 Dilekka11 .!.: Geçmiş olsunn bu korkular kaygılar bizi bitiriyor zatenn Genişletmek için tıkla... Sizde de mi aynısı var?
Dilekka11 .!.: Geçmiş olsunn bu korkular kaygılar bizi bitiriyor zatenn Genişletmek için tıkla... Sizde de mi aynısı var?