Bugun naptım ben yaaa . Kızlar o kadar agrasifleştim ki artık kendime dur diyemiyorum. Oldum olalı sinirli bi yapım vardı zaten ama son 6 7yıldır eskisi kadar sinirli, agrasif tavırlarım yoktu. Önceden sebebi ergenliktenmidir nedir sinirlendiğimde vurup kırar hırsımı çıkartırdım ama artık eskisi gibi değildim. Belki bi yaştan sonra kaynaklanan olgunlukmudur bilmiyorum ama sinirime hakim olmaya başladım ve sinirlendiğimde bi şekilde bastırıyordum fakat bu seferde hemen gözlerim doluyordu. Şimdi durumum yine değişti. Bugun bi sorun yaşadım hemde hiç tanımadığım bi adamla ve o an kendimi kaybettim adama nasıl bağırıyorum kendime hakim olamadım ve inanırmısınız ben kendimden korktum karşımdaki adam 2 katım adam bile benden korktu resmen canavara dönüştüm kötükedihüso o an o sinirle bunu anlayamıyorum ama şuan mantıklı düşünce o anki duygumun hırsımın ve nefretimin ne derece tehlikeli oldugunun farkındayım. Korkuyorum kendimden, bi sinir anında birine zarar vericem diye kontrol edemiyeceğim diye kendimden korkuyorum. :sinifsinif:
ben tam tersini düşündüm.o sizin 2 katınız olan adam size zarar verseydi,yada bir gün bir psikopata rastladığınızda ve öyle avaz avaz bağırdığınızda,o kişi buna sinirlenip size bıçak çektiğinde hatta bunu yaralama ve öldürmeye kadar getirdiğinde olan yine size olacaktır. çünkü karşınızdaki insanı tanımıyorsunuz. bir gün böylesi karşınız açıkabilir ve kendinizi ya hastanede yada mezarda bulabilirsiniz.
olmuyormu bu tip olaylar. dolu.
biri ,hatırlıyorum yıllar önce,arabayla birini geçti diye sadece bunedenle yolu kesilip kurşun yağmuruna tutulmuştu
. o yüzden kendi hayatınız için bu huyunuzdan vazgeçin bir an önce..
hırçın bir yapın var demekki,stresten uzak kalmaya çalış,meditasyon yoga falan yap,
her insan kendini kaybeder,ama bunu tanımadığın bir adama göstermen daha tehlikeli...
bende geçen gün sinirden farkında olmadan sevgilimin kolunu tırnaklayıp şakır şakır kanattım,çok utanıyorum
tatlım bence doktora git bi kan degerlerıne baktır bende de asırı sınırlılık var b12 eksıklıgınden kaynaklandıgını soyledı doktor dert varsa caresı de vardır guzelım sıkma tatlı canını nefes egzersızlerı yap acık havada dolas denız havası al cocuklarla hayvanlarla ılgılen cok ıı gelır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?