Bugun naptım ben yaaa . Kızlar o kadar agrasifleştim ki artık kendime dur diyemiyorum. Oldum olalı sinirli bi yapım vardı zaten ama son 6 7yıldır eskisi kadar sinirli, agrasif tavırlarım yoktu. Önceden sebebi ergenliktenmidir nedir sinirlendiğimde vurup kırar hırsımı çıkartırdım ama artık eskisi gibi değildim. Belki bi yaştan sonra kaynaklanan olgunlukmudur bilmiyorum ama sinirime hakim olmaya başladım ve sinirlendiğimde bi şekilde bastırıyordum fakat bu seferde hemen gözlerim doluyordu. Şimdi durumum yine değişti. Bugun bi sorun yaşadım hemde hiç tanımadığım bi adamla ve o an kendimi kaybettim adama nasıl bağırıyorum kendime hakim olamadım ve inanırmısınız ben kendimden korktum karşımdaki adam 2 katım adam bile benden korktu resmen canavara dönüştüm kötükedihüso o an o sinirle bunu anlayamıyorum ama şuan mantıklı düşünce o anki duygumun hırsımın ve nefretimin ne derece tehlikeli oldugunun farkındayım. Korkuyorum kendimden, bi sinir anında birine zarar vericem diye kontrol edemiyeceğim diye kendimden korkuyorum. :sinifsinif: