Zararı olur mu?

gizemertrk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
65
28
3
22
Kızlar ben regl olduğum da çok çok fazla ağrı çekiyorum çevremde ki kimse de bu kadar olmuyor bi keresinde tansiyonumu bile düşürdü ağrı kesici içince gayet rahat hayatıma devam ediyorum arveles kullanıyorum her ay bi şey olur mu sağlığım açısından sizce

Yıllardır adetimin ilk 3 günü içiyorum hiçbir zararını görmedim. Ama ağrılı afetleri hafife almayın mutlaka doktora gidin ağrıların sebepleri Polip miyom gb durumlar oluyor gebelikte sıkıntılar yaşanıyor

Bobrek tasi yapabiliyor. Tabi agri kesici direncide. Birgun daha ciddi bir sey olursa ilaclarin etkisi konusunda sorun yasarsiniz.

Regliyken ilaç almak bozuyor düzeni, doğru bir şey değil, önce bı kontrole git sen sebebini öğren, doktordan da tavsiye alırsın, benimde önceden çok kötü geçerdi baygınlık geçirirdim ağrıdan, işkenceydi

Ben yıllardır regl dönemi kullanıyorum arveles ama en fazla iki tane yani. Ay içinde daha fazla baş ağrısı sebebi ile. Herkeste aynı durum olacak diye bişey yok tabi bana olmayan size size olmayan bana olabilir. Ama ben bir sorun yaşamadım tabi kontrollere gittim bir problme yoktu ara ara yine giderim ne olur ne olmaz diye sizde gidin bişey olmadığından emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…