Bebek Beslenmesi zararı var mı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gelsen50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
304
47
28
39
slm kızlar kızım 1,5 yaşında ve süt biraz fazla içiyor sizce zararı var mı

Evet, bizim komşunun oğlu günde yarım litre süt tüketmekten hastalanmıştı ama tam detayını bilmiyorum.

Kaldiki pastorize inek süt pek tavsiye edilmeyen bişey, ben çocuğuma tükettirmezdim.

Ev yoğurdu, ayran daha iyi bir alternatif.

Fazla süt içmekten fazladan diş çıkarmış birisi olaraktan, dengenin herzaman doğru olduğu kanısındayım :)

kızım onlarıda tüketiyor ama süt de içiyor
İyi bir yerden tedarik edebilirsen evde kendi kaynatacağın keçi sütü derim.

İnek sütü hem insan bünyesi ile çok uyumlu değil, hem de pastorize etmek için yüksek derecelere çıkarıp geri soğutuyorlar. Bu sırada yanan süt proteinin kanserojen olduğunu söyleyenler var.

Benim oğlum 2 2.5 litre içerdi.Daha sonrasında uzun bir süre kabızlıkla uğraştık.

Ama sütü bir dönem bıraktı.İnek sütü vermiştik.Tiksindi sanırım.Sonrasında hastahanelik olduk.Beslenme

yetersizliğinden.Tekrar başlatmak için kırk takla attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…