- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 35
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Ayyy sıktım bugün zararı olur muBenim saclarimda bembeyaz hamileyken cok zorlandim herkes yuzume degil direk kafama bakiyordu ..3 aydan sonra spreyle idar ettim 5 aylikken de doktor izin verdi boyadim birde doguma yakin boyadim napimm resimlerde bembeyaz diple cikamazdim ...ilk 3 ay cok önemli bence sende sabret ve bekle
naturalive beatuy diye bir marka var doğal saç boyası var ,yerli üretim herşeyi doğal şampuan diş macunu temizlik malzemeleri deneyebilirsin
İns bşy olmaz yoksa kendimi suçlarımÇatır çatır boyatıyorum her ay çünkü irsi beyazlarım var ve o şekilde gezemem. Armudun sapı üzümün çöpü diye diye geçmiyor hamilelik. Doktorum da yasaklamadı.
Yok kahve yasak dediler, sordum, "sana çarpıntı yapar yoksa iç olmuyorsa dedi (filtre kahve) ama tutup da kola içme mesela, eşin de içmesin kimse kola içmesin" dedi. Yani hamile oldu diye hayatı donduranlardan olmayın.
Merakla baktım doğal saç boyası neymiş diye, kına varmış içinde. Muhtemelen hint kınası, bu da anne adayları için yasaklılar listesinde. Hint kumaşı zararları yazıp aratabilirsiniz.naturalive beatuy diye bir marka var doğal saç boyası var ,yerli üretim herşeyi doğal şampuan diş macunu temizlik malzemeleri deneyebilirsin
Nişeu olmaz ama neticede kimyasal tekrarlamazsanız iyi olur..ilk üç aydan sonra bitkisel boya kullanılıyor bildiğim kadarıylaKızlar iyi akşamlar hamileyim çok yeni saçlarımda beyaz var boyayamıyorum bende o yüzden beyaz kapatıcı sprey sıktım acaba zararı olur mu internette pek bi bilği bulamadım bu konuyla ilgili benim için önemli bir konu cevaplarsınız sevinirim((
Birşey olmaz içini ferah tut.Kızlar iyi akşamlar hamileyim çok yeni saçlarımda beyaz var boyayamıyorum bende o yüzden beyaz kapatıcı sprey sıktım acaba zararı olur mu internette pek bi bilği bulamadım bu konuyla ilgili benim için önemli bir konu cevaplarsınız sevinirim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?