Zararlımı acaba çok korkuyorum :((

Canan_mehtap

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
836
478
18
35
Kızlar iyi akşamlar hamileyim çok yeni saçlarımda beyaz var boyayamıyorum bende o yüzden beyaz kapatıcı sprey sıktım acaba zararı olur mu internette pek bi bilği bulamadım bu konuyla ilgili benim için önemli bir konu cevaplarsınız sevinirim ((

Zararlimi bilmemde
Ben hamile oldugumu bilmeden Siyah sacimi actirma islemine baslamistim.
Tabi ogrenince Yarim kaldi turuncu kafa olarak gezdim.

Birsey olmaz herhal.

Kullanmama izi tavsiye ederim eğer çıkarabiliyorsaniz hemen çıkarın. Kimyasal bir madde ve zararı olur

Ben sacimi kina yapmistim gayet guzel oldu. Kizil seviyirsaniz deneyin derim. Dr da onay vermisti.

naturalive beatuy diye bir marka var doğal saç boyası var ,yerli üretim herşeyi doğal şampuan diş macunu temizlik malzemeleri deneyebilirsin

Benim saclarimda bembeyaz hamileyken cok zorlandim herkes yuzume degil direk kafama bakiyordu ..3 aydan sonra spreyle idar ettim 5 aylikken de doktor izin verdi boyadim birde doguma yakin boyadim napimm resimlerde bembeyaz diple cikamazdim ...ilk 3 ay cok önemli bence sende sabret ve bekle

Ayyy sıktım bugün zararı olur mu ((( şuan yıkama şansım yok evimde değilim

Çatır çatır boyatıyorum her ay çünkü irsi beyazlarım var ve o şekilde gezemem. Armudun sapı üzümün çöpü diye diye geçmiyor hamilelik. Doktorum da yasaklamadı.
Yok kahve yasak dediler, sordum, "sana çarpıntı yapar yoksa iç olmuyorsa dedi (filtre kahve) ama tutup da kola içme mesela, eşin de içmesin kimse kola içmesin" dedi. Yani hamile oldu diye hayatı donduranlardan olmayın.

İns bşy olmaz yoksa kendimi suçlarım siz zararı olmadı diyorsunuz umarım bnm icimde olmaz

Arkadaşım 4 aylık hamileyken saçlarını boyamıştı. Bir şey olmadı ama doktora danışın bence.

Ilk 3 aydan sonra doktor boyamaya onay veriyor. Ben 33. Haftadayim 2 defa boyattim

Bana kalırsa bu soruyu bu işlemi yapmadan sorsaydınız daha iyi olacaktıda neyse
Ülke insanının karakteristik özelliğidir
İş işten geçtikten sonra ah ah vah vah acaba demek

Saç diplerine sıkmazsanız saçtan almaz kimyasalı, deriden alıyor. Aksi durumda yıkayın iki dakikada

Zararı yok canım tedirgin olma ayrıca doğal boyalar var onlarla saçını boyayabilrsin çok sorun ediyosan..ağır kokulu boyalar tehlikeli solunum falan..

İlk ay bilmeden boyatmıstım sacımı sonra 3.aydan sonra düzenli olarak boyatmaya devam ettim hatta kuaförüm boyamıyordu organik boya alarak evde kendimiz boyadık suanda emziriyorum hala boyuyoruz
Uzun vadede incelenmedigi icin zarar var yada yok konusunda ikiye ayrılmıs durumda doktorlar

naturalive beatuy diye bir marka var doğal saç boyası var ,yerli üretim herşeyi doğal şampuan diş macunu temizlik malzemeleri deneyebilirsin
Merakla baktım doğal saç boyası neymiş diye, kına varmış içinde. Muhtemelen hint kınası, bu da anne adayları için yasaklılar listesinde. Hint kumaşı zararları yazıp aratabilirsiniz.

Nişeu olmaz ama neticede kimyasal tekrarlamazsanız iyi olur..ilk üç aydan sonra bitkisel boya kullanılıyor bildiğim kadarıyla

Birşey olmaz içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…