zaten kabızlık sorunum vardı şimdi daha da arttı yardım!!!

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
selam arkadaşlar bende zaten kendimi bilidim bileli kabızlı vardı.ama bu tedavi esnasında iyice arttı henüz yumurtalarım toplanmadı ama daha şimdiden ıkınrken sanki kasıklarım çatlayacakmış gibi oluyor toplama ve transferden sonrası nı tahmin bile edemiyorum. napmalıyım

canım geçmiş olsun. öncelikle bu ara mevsimi olan inciiiir. taze taze günde 4-5 tane ye, üzerine de su. günde en az 3 lt su iç. kuru kayısı, kivi bunları bol bol tüket. en son çare duphalac şurup yatmadan önce 2 kapak. hamilelere bile veriliyor bu şurup merak etme. tekrar geçmiş olsun.

arkadaşım tam zamanı kayısının bol bol kayısı yesene en ii ilaç o

bencede kaysı ye ac karnına yatmadan önce falan bol su iç en iyi cöüm ilaç bi zaman sonra etkisini kaybedio bekunis diye bi ilaç var bitkisel eger cok kötüysen kullan 10 saat sonra etkisini gösteriyo ve tamammen temizliyor cok rahatlatıyo biraz karın agrısı falan oluyo ama değiyo gercekten :delphin:

sabahları bol taneli kuru kayısı kompostosu içiyorum 3 kaşık filan tedaviyle birlikte başlamıştım devam ediyorum gün içinde de bol bol meyve tüketmeye çalış canım

vertigo aynı dertten muhtemelen hepimiz müzdaripiz artık o kadar ıkınıyorum ki tuvalette kafayı yemek üzereytim.. probiyotik içiyorum öneririm

valla ben yediysem fayda etmedi merkezi aradım gebelerdede kullnılan bir toz verdi onunla çıktım.... magnesi calsin gibi bir ismi vardı ama tam bilemiyorum...

valla ben yediysem fayda etmedi merkezi aradım gebelerdede kullnılan bir toz verdi onunla çıktım.... magnesi calsin gibi bir ismi vardı ama tam bilemiyorum...

evet bunu bende kullanmıştım, çok iyi geliyor, gebelikte bile kullanılıyor, bir zararı yokmuş.. sulu şeylerle beslenmek şart.

vertigo bende kabızlık sorununu her zaman çeken biriyim il tedavimde de çok çekmiştim çok kötü bir durumdu
ama 2.ve 3. tedavilerim öncesinde bol meyve yemeye çalıştım su içtim özellikle erik ve kayısı yedim tedaviye başladığımda ve transfer sonrası erik ve kayısıyı bol yedim diğer meyveleride yedim arada da 5-6 tane erik ya da kayısının kurusunu veya tazesini küçük bir kaba koyup 5 dk kadar şekersiz kaynattım suyunu içtim meyvelerini yedim su da içmeye çalıştım ve kabızlık sorunu yaşamadım şimdi erik bol var kaysının tazesi olmasada kurusu var bunları dene istersen inşallah faydası olur canım

meyve yemeyi aklına bile getirmeyen biriyim ama bu dönemde mutlaka yemek zorundayım.antoliada dra ulaşmak neredeyse imkansız ben de asistanına sordum dr bey ilaç taraftarı değil doğal şeylerle çözmeye çalış dedi bakalım dayanamayacak duruma gelirsem dediğiniz şurubu alcam bir zararı olsa vermezdi drlar.

Ben bi ölçek içtim nezmn etkisini gösterir acaba ya etkisini gosterdıginde karnında agrımı oluyor

Back
X