- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
Merhaba guzel hanimlar..
Dun esimin ailesi geldi benimki onlarin yaninda melek olur ailesi bizi mutlu zannetsin koti oldugumuzu gormesin diye. Genel olarakta mutluyuz benim kiskancligim haric..Neyse geleyim meseleye yine burda hikayeleri okuyunca (Allah yardimcilari olsun imtihanlari cok agir)
bende esimin telefon internet gecmisini karistirayim dedim.Ama herzamanki gibi birsey bulamadim ailesi burda odada kvga etsekte cok kus duramaz diye gece oldu odaya gectik bu senin gecmisin dedi..
Ne diyosun sen ya nerde hani goster dedi, esimin telden tek tek silinmiyor hepsini silmek lazim..
silmissin silinenleri buldum dedim numara yaptim ama cok ciddiydim..
goster diyimce teli aldim bulamadim ama gordum dedim
Ara musteri hizmetlerini tum dokumleri isteyim dedi..
Ben oyle birsey yapacak kadar adimiyim yeter artik dedi..
Sonra arkasini dondu
Birgun bu iliski biletecek senin guvensizliginden dedi..paranoyak oldum...
Cok uzgunum ne yapmami onerirsiniz bu durumda olan varmi??
Dun esimin ailesi geldi benimki onlarin yaninda melek olur ailesi bizi mutlu zannetsin koti oldugumuzu gormesin diye. Genel olarakta mutluyuz benim kiskancligim haric..Neyse geleyim meseleye yine burda hikayeleri okuyunca (Allah yardimcilari olsun imtihanlari cok agir)
bende esimin telefon internet gecmisini karistirayim dedim.Ama herzamanki gibi birsey bulamadim ailesi burda odada kvga etsekte cok kus duramaz diye gece oldu odaya gectik bu senin gecmisin dedi..
Ne diyosun sen ya nerde hani goster dedi, esimin telden tek tek silinmiyor hepsini silmek lazim..
silmissin silinenleri buldum dedim numara yaptim ama cok ciddiydim..
goster diyimce teli aldim bulamadim ama gordum dedim
Ara musteri hizmetlerini tum dokumleri isteyim dedi..
Ben oyle birsey yapacak kadar adimiyim yeter artik dedi..
Sonra arkasini dondu
Birgun bu iliski biletecek senin guvensizliginden dedi..paranoyak oldum...
Cok uzgunum ne yapmami onerirsiniz bu durumda olan varmi??