Zaten kıskanctım iyice paranoyok oldum...

ateşin odunu bitirdiği gibi kıskançlıkta ilişkiyi bitirir abartma bazı şeyleri aynısını sana yapsaydı sana güvenmeseydi ne kötü olurdu bir de bişey bulmadan böyle yapmışsın kusura bakma ama bence haksızsın kıskançlık olayını abartmışsın

Naptın sen böyle,resmen aklına aldatma eylemini vidalıyorsun eşinin.Sürekli alt beynine beni aldatabilirsin,senin beni aldatma ihtimalin var cümlesini yerleştiriyorsun.Bak,bu çok tehlikeli bir şey..
İkincisi ve bence daha da kötüsü yalan söylüyorsun.Kendince zarf atıyorsun.
Böyle yaptıkça eşinde kendini bişi sanmaya başlıyacak yakınca.Bende ne varda bu kadar kıskanılıyorum diye..Ben neymişim yavvv modundan hemen çıkar adamı dahada geç olmadan.Üzülen sen olursun sonunda.Daha bir kaç aylık evlilikte yaşanacak şeyler mi bunlar.Kendine güvenin bu kadar mı az?Neden eşinin gözünde ki değerini pul etme gayreti içindesin.Bu soruları önemse ve kendin başa çıkamıyorsan bence dr git..

cok haklisiniz.. o moddan cikartmak icin ne yapmam gerek kiskanmamak yeterlimi sizce???

Merhaba guzel hanimlar..
Dun esimin ailesi geldi benimki onlarin yaninda melek olur ailesi bizi mutlu zannetsin koti oldugumuzu gormesin diye. Genel olarakta mutluyuz benim kiskancligim haric..Neyse geleyim meseleye yine burda hikayeleri okuyunca (Allah yardimcilari olsun imtihanlari cok agir)
bende esimin telefon internet gecmisini karistirayim dedim.Ama herzamanki gibi birsey bulamadim ailesi burda odada kvga etsekte cok kus duramaz diye gece oldu odaya gectik bu senin gecmisin dedi..
Ne diyosun sen ya nerde hani goster dedi, esimin telden tek tek silinmiyor hepsini silmek lazim..
silmissin silinenleri buldum dedim numara yaptim ama cok ciddiydim..
goster diyimce teli aldim bulamadim ama gordum dedim
Ara musteri hizmetlerini tum dokumleri isteyim dedi..
Ben oyle birsey yapacak kadar adimiyim yeter artik dedi..
Sonra arkasini dondu
Birgun bu iliski biletecek senin guvensizliginden dedi..paranoyak oldum...
Cok uzgunum ne yapmami onerirsiniz bu durumda olan varmi??

kusura bakma ama senin ki paranoyaklık değil iftira atmak,yalancılık olmuş.bu güvensizlilkle evli durma istersen.nasıl ömür geçer:50:

çok sevdiğinizden yapıyorsunuz ama herşeyin bir sınrı vardır..
eşiniz bir gün size fena patlayacak..

bence biraz kendinizi tutun ve eşinizin sizi çok sevdiğini başkasına bakmayacağının düşünün:31:
ağzınızın tadını boş yere bozmayın..:34:

Soyle dusunun, o bunlari yapacak karakterde birisi ise siz istediginiz kiskancligi yapin, kontrol edin, kollayin, sadece zamani ertelersiniz...
Yok degilse zaten bosu bosuna iliskinizi yipratiyorsunuz...
Her iki durumda da kiskancligin getirisi sifir...
Sonuc olarak konusun onunla, korkularinizi anlatin, onu kaybetme korkusundan oldugunu soyleyin, boyle bir seyi affedemeyeceginizi anlatin, kosulsuz durustluk olsun kuraliniz...
Sonra da esinizi rahat birakin, siz de guvenmenin tadini cikarin...

Merhaba guzel hanimlar..
Dun esimin ailesi geldi benimki onlarin yaninda melek olur ailesi bizi mutlu zannetsin koti oldugumuzu gormesin diye. Genel olarakta mutluyuz benim kiskancligim haric..Neyse geleyim meseleye yine burda hikayeleri okuyunca (Allah yardimcilari olsun imtihanlari cok agir)
bende esimin telefon internet gecmisini karistirayim dedim.Ama herzamanki gibi birsey bulamadim ailesi burda odada kvga etsekte cok kus duramaz diye gece oldu odaya gectik bu senin gecmisin dedi..
Ne diyosun sen ya nerde hani goster dedi, esimin telden tek tek silinmiyor hepsini silmek lazim..
Sonra arkasini dondu

Bence rahat batıyor:1::1: kusura bakma ama.. :34:

Eşiniz tarafından terk edildiğinizde yine buraya yazarsınız...

Merhaba guzel hanimlar..
Sonra arkasini dondu
Malesef eşinin tespiti çok doğru.Eşler arasında gereksiz ortada birşey yokken yapılan kıskançlıklar ilşkide çok büyük yaralar açar ve dönüşü olmaz.Sen ona güvenmezken,farkındaysan açığını yakalamk için sen de ona yalanb söylüyor görmediğin şeyi gördüm buldum gibi oyunlar içine giriyorsun.Kocanın gözünde nasıl bir profil çizdiğinin farkına var bence ve dikkat et.Ben kıskancım demekle olmuyor.Kötü bir huy ve aşılması gerek.

Merhaba guzel hanimlar..
Sonra arkasini dondu

Canım sana inanamıyorum .. :19:
Kendi ellerinle ilişkini yıpratıyorsun. Benim anlamadığım flört döneminizde başınızdan bir aldatma olayı mı geçti? Ne bu güvensizlik?
Eşinide çok yıpratıyorsun. Böyle giderse bu adam senden de evlilikten de soğur.
Al karşına güzelce konuş bir daha olmayacak sana sosuz güvenim var tüm bu paronayalarım seni çok ssevdiğimden ama bir daha görmeyeceksin diyip ona gerçekten bir söz ver ve bi daha yapma.
Fakat elinde değilse profesyonel birinden destek alabilirsin.
İlişki terapistleri var, muhakkak ki yardımı dokunacaktır.
Bu şekilde adamın aklına da sokuyorsun aldatmayı ya :20:

Krizantem lütfen benimle iletişime gećer misiniz? Size özel mesaj göndermeyi çok denedim ancak kapalisiniz.3 haftalik evliyim.mutlaka konusmam gereken bir konu var

Back
X