• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zavallı kedi :(

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Bahçede beslediğim bi kedi vardı tek gözü kör yavruyken bakıyordum biraz büyüdü bugün kapıdan girerken görmedim ayağı sıkıştı miyavladı o anda farkettim sonra kaçmaya başladı tek ayağına basamıyordu öndeki patilerden biri sonra bastı burkuldu çok kötü oldum yaşadığım yer ufak yarın bi veterinere götürcemde çok üzüldüm ya zaten tek gözü kör yavrucağın bi tarafınıda ben zedeledim :(

canım yarın bak durumuna eger içten bir ezilme varsa patısınde iltihap toplar ve zamanla kana karışır çok üzüldüm yazık

eve alın sıcak tutun patısınıde sarın sabahta veterınere goturun hemen benım mınıgımıde buldugumuzda ayagı kırıktı cok aglamıstı tıtrıyordu sukur sımdı cok ıyı

Çok merhametli ve cesaretli birisiniz. Kör bi kediyi beslemek onu sahiplenmek gerçekten zor. Çünkü insanlar neden kör olduğunu falan merak edip karışıyolar. Yok mikroptansa size sizden bize bulaşır falan filan... Bilerek yapmasanız da canınız yanıyodur bu olay yüzünden. İnşallah en kısa zamanda iyileşir kediciğiniz.

götür canım ihmal etme. bizim de var bi gözü kör bi bacağı da kapana sıkışmış kırılmış kangren olmuş. geçen hafta götürmüştüm veterinere.. hallettiler sağolsunlar.

Benim kuzenimin de kedisinin iki gözü de kördü..Ama yavrum öyle alışmış ki eve,hiçbir yere çarpmadan yürüyebiliyordu :)

Acilen veterinere goturun. Benimde 2 kedim var sokakta patisi kirik bir kediye rastladik tedavi ettiriyoruz şuanda. Tedavisi bitince iyi birine sahiplendirecegiz çünkü uç kediye bakmam mümkün değil oogrenciyim. Sende al tedavi ettir ve sosyal ortamlarda ilanlar vererek ömrünün sonuna kadar ona en iyi şekilde bakabilecek birine sahiplendir. Kor gözle sokaklarda yasamasi tehlikeli yavrumun..

hayvanlşarın ne yer ne içer çok bilmiyorum evimizin önünde minicik bir yavru kedi var biraz su verdim biraz da süt yiyecek olacak başka ne verebilirim küçük olduğu için yemek konusunda birazcık tereddüt ettim misal yavru kedi maması diye bişey var mı ?
merhaba , yavru kedi ne kadar küçük? yemek yiyemeyecek kadar küçükse süt ile suyu yarı yarıya karıştırarak verebilir veya veterinerden yavru kediler için satılan yavru kediler süt tozunu alabilirsiniz.. yok 2 aylıktan fazla gözüküyorsa marketlerde de bulunan yavru kedilere özel yaş veya kuru mamalardan verebilirsiniz..umarım çok ufak degildir ve annesi oralardadır..

Back
X