Zavallı kediye nasıl yardım edeceğim?

MelatoniN

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2013
1.644
4.309
333
Merhaba arkadaşlar,

Şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Umarım yazacaklarımı toparlayabilirim. Bu sabah yolumun üzerinde ne yazık ki acıyla kıvranan bir kediye rastladım. Araba çarpmış kafasına darbe almış. Hemen veterinere götürdüm. Çenesinin ve burnunun kırıldığını, bu tür kafa travmalarında çok fazla yaşama şansı vermediklerini belirtti. Ağrı kesici vurdu ve küvöze koydu. Bu gece veteriner kapanınca alıp eve getireceğim. Yavrum sadece nefes alabiliyor. O kadar berbat hale gelmiş ki daha küçücük.

Böyle bir durumla karşılaşıp da kedisi kurtulan var mı ? Ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum. Bu geceyi evde sıcakta geçirmesini sağlayıp yarın yine veterinere götüreceğim. Belki bir teselli bulabilirim umuduyla yazıyorum buraya..

Bence sabahı beklemeyin, akşam da açık olan bir poliklinik ya da varsa hayvan hastanesi bulup başka bir veterinerden daha fikir alın. Sabahı beklemeyin belki bir umut olur belki çok geç olur sabaha kadar. En azından denemekte fayda var hem içiniz rahat eder. Çok üzüldüm

Bulundugunuz sehirde vet fakultesi varsa hastaneleri yatili bakıyor. umidinizi kaybetmeyin, ama kendinizi en zoruna da hazırlayın. cok gecmis olsun.

Goturduğunuz yer fazla donanımlı degilse ve veteriner hekim bu konuda cokta uzman değilse işiniz baya zor. Kedinin durumunu gormedim bilmiyorum sonucta ama iyi bir hekim ve donanımlı biyerde olması artı olurdu onun için.

Allahim insanimiz ayri kedimiz kopegimiz ayri aci cekiyor su memlekette,cok darlandim artik ya
arkadaslar da belirtmis zaten,goturme imkanin varsa gece acik unv. veteriner kliniklerine goturebilirsin. Ya da ertesi gun yine veteriner.. bu sekilde yasayan, yasayabilen kedileri goruyoruz sosyal medyada, sansliymis ki sana rastlamis belki o da kurtulur, kim bilir:)

Oncelikle Allah sizden razi olsun. Ayni sey basina gelmis bir kadini hayvamsever sayfasinda gormustum. Kadin kediyi eve getirdi ama yavrum sabahi cikaramamisti. Bence mutlaka hayvan hastanesine ya da daha donanimli bir vet e goturun.
Son olarak da carpan yaratik o halde onu oyle birakip gitmis ya umarim kendi ölümü cok daha beter ve acili olur.

umudunuzu kaybetmeyin,
kedimi ev arkadaşım bulduğunda ne yaşadıysa boynu eğriydi, gözleri kaymıştı, zayıflıktan kemikleri batıyordu, poşetle çöpe atılmıştı zaten... veteriner uyutalım, yaşasa da ömür boyu denge problemi yaşar, böbrekleri de sorunlu, 1 yaşına kalmaz acı çekerek ölür demişti, şu an 12 yaşında.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, ancak yazabiliyorum. Konuyu açtıktan yarım saat sonra veterinerden aradılar yavrucak hayatını kaybetmiş. Daha küçücüktü, ne diyeceğimi bilemiyorum. Destek olan herkese teşekkür ederim.

çok üzüldüm. duyarlılığınız için teşekkürler

Benim kopegimede motorla carpip ksctilar acilen hayvan hastanesine goturduk igne yaptilar disleri kirilmisti 3 gun uyudu 4uncu gun kalkti ama 1 hafta yasadi .ins sizinki iyilesir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…