Zavallı mahluk

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.426
43.922
798
bir süredir tanıdığım bir arkadaşım vardı erkek bu. çocuk 2 aydır peşimden koşuyordu resmen ve son dönemlerde sevgilim var diye muhabbet etmemeyi tercih etmiştim onunla hatta kendisine de sevgilim var seninle konuşamam ümit vermek gibi olur dedim. 2 haftadır da yalvarıyordu bana bari arkadaşın olayım çevrende olayım bu bile bana yeter ölüyorum aşkından diye. dün öğrendim ki meğerse başka bir kıza daha aynısını söylüyormuş. hadi benim sevgilim var umurumda değil ama o kız oğlan için ailesini karşısına almış üstelik kız oğlandan 5 yaş büyük. ki ben bu oğlana söylediğim zaman ben sana aşığım o benimle sevgili olmak istiyor falan dedi. tabi bende oğlanın ne halt oldğunu görsün diye screenshot attım kıza. Ama cidden kıza üzüldüm yıkıldı kız oğlanın yalanlarıyla. Kız birde bana soruyor kıyamam sende numarası var mıydı? Halen sana yazıyor mu diye?
Neden bu erkeklerin %90 ı iğrenç mahluk kız olsun da hangisini tavlarsak o olsun modundalar. Doğru düzgün 1 tane adam gibi adam kalmamış cidden

Canım iyi ki bunun gerçek yüzünü gördünüz gerçi sizin sevgiliniz varmış,arkadaşınızda dikkat etsin belli ki birkaç kişiyi birden idare etmek isteyen bir karaktersiz.

Arkadaşında sende uzak durun bu abazadan

arkadaşım değildi ama tesadüfen kız beni bulmuş kimsin diye sorunca ortaya çıktı. benim sevgilim var eevt ama kıza çok üzüldüm

Konular editor onayindan geciyormuş.
Evet zavallı bir mahluk.

dha iyi olmuş onay

Canım iyi ki bunun gerçek yüzünü gördünüz gerçi sizin sevgiliniz varmış,arkadaşınızda dikkat etsin belli ki birkaç kişiyi birden idare etmek isteyen bir karaktersiz.

arkadaşım değildi ama tesadüfen kız beni bulmuş kimsin diye sorunca ortaya çıktı. benim sevgilim var eevt ama kıza çok üzüldüm
Erkeklerden tiksinmem güncelleniyor..

benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…