zayıf hamile olanlar....

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
1.043
89
643
İstanbul
arkadaşlar zayıf olarak hamile kalan varmı içinizde? ben 47 kiloyla hamile kaldım, 10 haftalık oldu bebek.48 kiloyum. kiloyu hiç sevmiyorum oyüzden hamile olmadan önce hiç kilo almak istemedim. benim için ideal kilodayım ama bebek için acaba kilom azmı diye endişeleniyorum.

Kilonu korumak adına çok çok az yediğini düşünüyorum nedense..::)

Ben de senin gibi çok dikkat ediyorum ama sebze meyve süt yoğurt beyaz et mutlaka yemelisin..

Bence iyi gibi, Doktorun ne diyor?

Ben de 46 ile hamile kaldım. Şu an 59 kiloyum. 33. haftamdayım. Toplamda 13 kilo aldım. Bebeğimin gelişimi de haftasına göre normal. Hiç bir sıkıntı da yaşamadım şimdiye kadar. Çok yemek değil önemli besinleri yemek önemli. Sebze, meyve, baklagil, et, süt, yogurt gibi.

doktorum hiçbirşey söylemedi.zaten ondan memnun değilim yakın diye geçici olarak gittim. şimdi nene hatuna gitmek istiyorum ama biraz uzak kalıyor napacam bilmem.kartalda oturuyorum.iştahım aynı eskisi gibi, sadece eskiden abur cubur yerdim,hamurişi falan şimdi yemiyorum onun yerine faydalı olacak şeyleri yemeye çalışıyorum.hergün birbardak süt,bir kase yoğurt,bir yumurta,birkaç ceviz mutlaka yiyorum. sabah öğle akşam öğün atlamadan yiyorum.aralarda süt,yoğurt,meyve tüketiyorum.bol su içmeye çalışıyorum.genelde sebze ağırlıklı beslenirim,şuandada öyle kendimi biraz zorlayarak et yiyorum. ama balık yiyemiyorum hiç tek sorunum o.onun yerine cevizle idare ediyorum.. az az da olsa bütün besinlerden yemeye çalışıyorum işte..sonuçta sürekli bulantısı olup hiçbirşey yemeden üç ayını dolduran birçok insan da var.çokşükür bulantım yok en azından..

bende 51 kilo ile hamile kaldım 16 haftalık hamileyim 55 kiloyum her ay bir kilo alıyorum herhalde şuanda doktorum iyi dedi bende çok şükür aşerme yaşamadım 5 aydan sonra daha hızlı kilo alınıyo dedilera bakalım artık ben alıyım kilo hiç takmıyorum yeterki bebeğim sağlıklı olsun ben çabuk kilo veriyorum o yüzden doğumdan sonra veriliyo zaten bence takmayın hamiliğin keyfini çıkarın ben öyle yapıyorum herşeyden yemeğe çalışıyorum hiç kısıtlamıyorum kendimi.

canım ben 47 ile hamiş kaldım 68 ile doğurdum:) hamile olduğuma kimse inanmıyordu gayet de sağlıklıydım bebeğim de sağlıklı merak etme doğru beslendikten sonra önemli değil yeterki bebeğe gerekli vitaminleri tam al şimdi de diyet filan yapmadığım halde 60 kiloyum kilo umrumda değil bebeğim iyi olsun da:)

Canım ben 44 le hamile kaldım 14 hafta olana kadar hiç kilo alamadım.Midem çok sıkıntı yarattı.Şu an 49 kilo oldum.26 haftanın içindeyiz nasipse.Sakın kendini sıkma yemek yememek için.Her şey bebeğin için.Sağ salim doğana kadar canın ne istiyorsa ye.Doğumdan sonra nasipse veririz inş. hepimizde....

ben 43 ile hamile kaldım. 14. haftadayım 3 kilo aldım. doktor zayıfsın dedi ama çokta rahatsız değilim kilomdan. önemli olan doğru beslenmek. herşeyden yiyorum ben. hem zaten son zamanlara doğru mutlaka kilo alınır.acele etmemek lazım.

meraba canım bak cok sukur bulantın yok.benım bu konuda cok sıkıntım var.sureklı cıkarıyorum yedıklerımı.sımdı 9 haftalık hamıleyım kılomda 52i.sanırım 50 kıloyla hamıle kalmıtım

yemiyeyim diye sıkmıyorum kendimi ama yiyeyim diyede zorlamıyorum. canım ne isterse yiyorum, hamur işi abur cubur yersem dengeli beslenemem diye onları fazla yemiyorum, çok canım isterse sadece. inş. sorunsuz bişekilde devam eder hamileliğim..çevremdekiler hep çok zayıfsın bünyen zayıf dedikleri için biraz tereddüt ediyordum bebek için..ama yazdıklarınız içimi rahatlattı tşkrler..;)

gecen sene bende 49 kiloydum bebegi o zaman istedim rabbim bekle dedi heralde olmadi..bu sene hic dikkat etmedim farkinda olarak 60 kilo oldum..sonra rejime basladim haftasina ögrendimki hamileyim....hamile kalmadan önce zayif kalmak cok mantikli en iyisi sizinki inanin...

evet bence de ,çunku zaten alıcaksın ıster ıstemez vucut daha fazla deforme olmasın ben de onun ıcın ugrasıyorum hem kendım ıcın hem de bebeğim için gereklı olanı aldıktan sonra abartmadıktan sonra çok fazla alınmaz dıye dusunuyorum benım de almayı planladıgım 7-8 kılo fazlası benı hem goruntu olarak hem de psıkolojık olarak daha cok bozar,geçen bır yerde okumuştum fazla kılo alıp sonlara dogru kendısını kötü hissedip diyete başlayanların davranısları bebeği etkılıyormus yeterlı beslenemıyormus
herşey onlar için severek ıctıgım neskafemi bile azalttım başka zaman olsa nerde çok zor..

ben 47yle hamile kaldım
su an 26.haftadayım
57 kıloyum
cok ekmek yerdim ekmegi kestim mesela
doktorum iki dilim ekmek gerisi yemek diyo hep
basta bende kılo aldıkca farklı oluyodum
artık umursamamaya basladım

Arkadaşlar bişey soracagim ben suan 48 kiloyum boyum 1.65 hamile kalsam kaç kilo olurum almak sıkıntım degil alsam da bişey olmaz acaba en fazla kaç kilo olurum ve aldığım kilolarıda dogumdan sonra vermek istemiyorum nasıl olur biraz bilgi verseniz hiç 50 yi görmedim tartıda :) ?

Back
X