zayif olmak hamilelige engelmidir?

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.382
26.105
598
merhaba ben 1.62 boyunda 50 kiloyum prolaktin degerim yuksek ama bide zayifim gibi hamilelige engelmidir sizce?

prolaktin konusunu bilmiorum ama zayıflıka ilgisi yok bence. 45 kiloyla hamile kaldım ben. doğum sonrası da bütün kilolar gitti. şimdi 47yim.

Kesinlikle zayıflıkla bir ilgisi yok cnm.Benim boy 1.65cm kilo 45 idi hamile kaldığımda...Kupkuru bişeydim hoş şimdi dobilli oldum ama veririm kiloları hayırlısıyla inş.

kilolu olmanın engel oldugunu duydum ama zayıflıgı duymadım

sanmam benim okadar zayıf arkadaşlarım hamile kalıp doğum yaptıki .....alakası yok bence

zayif olman sorun degil ama boyuna göre aslinda..uzun boylular rahat dogum yapar derler ne kadar dogru bilemem.boyuna göre kilon iyi aslinda 45 olsan daha iyi olur gibime geliyor. ama bence sorun yok ..büyüklerimiz her zaman der kisa boylular zor dogum yapar. ama ne kadar dogru bilemem.

prolaktin konusunu bilmiorum ama zayıflıka ilgisi yok bence. 45 kiloyla hamile kaldım ben. doğum sonrası da bütün kilolar gitti. şimdi 47yim.

demekki zayiflikla alakasi yokmus canim saol cvb icin:)

Kesinlikle zayıflıkla bir ilgisi yok cnm.Benim boy 1.65cm kilo 45 idi hamile kaldığımda...Kupkuru bişeydim hoş şimdi dobilli oldum ama veririm kiloları hayırlısıyla inş.

hmm...bana gore zayif degilim ama bebis gelmeyince bununda etkisi varmidir die dusundum...
kilolu olmanın engel oldugunu duydum ama zayıflıgı duymadım

sanmam benim okadar zayıf arkadaşlarım hamile kalıp doğum yaptıki .....alakası yok bence
tesekkur ederim canim...

walla bi hamile kalsam dogumu sonra dusunurum:)) 46 kiloydum zar zor 50 oldum:) halada kendimi zayif hissediorum 55 idealim insallah...

ALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN...AMIN...

ilk hamileliğimde 42 kiloydum yani çok zayıftım ve doktor ödümü kopartmıştı bu bebeği taşıyamazsın diye.bir sürü iğne ilaç vermişti.bebeğim 6 haftalıkken alındı gelişmediği için ama zayıflıkla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.ikinci hamileliğimde kalmadan önce biraz rejim yaptım ama kilo almak için tabii:))..52 kiloyla hamile kaldım hemde ikiz.bebeklerimde çok sağlıklı doğdu,bir sorunda yaşamadım.

merhaba ben 1.62 boyunda 50 kiloyum prolaktin degerim yuksek ama bide zayifim gibi hamilelige engelmidir sizce?

canım bende zayıf sayılırım.eğer çok zayıf olursan adetlerin düzensizleşip yumurtlaman da problem çıkıyormuş bana öyle dediler.sende öyle bir sorun yoksa zayıflık engel değil.benim boyum 168 50 kiloyum.prolaktinim yüksek onun için de dostinex kullanıyorum.sen zayıflığı değilde prolaktini tedavi ettir canım bence.ben çok çektim bu prolaktinden.1,5 senedir de hamile kalamıyorum sorunda yok bebekte yok(

bende ilac kullaniyorum prolaktin icin adetlerimin sadece gunleri sasar...bende 1 senedir kalamiyorum canim prolaktin yuzunden benim64 senin kac?

ayy ne guzell... ALLAH ANALI BABALI SAGLIKLI BUYUMEYI NASIP ETSIN UZUN OMURLER VERSIN...hemde ikiz yaa insallah banada nasip olur... :)

ay ne zayıf insanlar ne çocuklar doğuruyor meraklanma :82:
oyle ama hamile kalamayinca kafaya bi suru soru takiliyor sekerim:)

bende ilac kullaniyorum prolaktin icin adetlerimin sadece gunleri sasar...bende 1 senedir kalamiyorum canim prolaktin yuzunden benim64 senin kac?

benim en başta 72 idi şimdi çok şükür 8 e düştü ama doktor tedbir olarak ilacını almaya devam et dedi.çünkü bi bakıyosun 5'e düşmüş ilacı bırakmışsın sonra öbür ay 45'e çıkmış.o yüzden dostinex e devam maalesef

8 de cok dusuk degilmi doktorum idealin 30 oldugunu soylemisti benim 64 ilki kacti hic bilmiorum ALLAH YARDIMCIMIIZ OLSUN ISTEYEN HERKESEDE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH...

amin canım Allahım isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…